Prvi fudbalski sudija koji je postao žena, sad sprema venčanicu FOTO

Lusi Klark (46) je pre dva dana ušla u istoriju kada je u svojstvu sudije prvi put izašla na fudbalski teren nakon što je obelodanila da se podvrgla prilagođavanju pola. Odana supruga prvog transrodnog fudbalskog sudije na svetu, koja je bodrila Lusi na utkmici između ženskih reprezentacija klubova "Parkvud rendžers" i "Kvins park rendžers", izjavila je je da će ostati uz nju.

Izvor: Blic.rs

Sreda, 22.08.2018.

08:53

Default images

"Naš brak posle svega može samo da ojača", izjavila je Avril i dodala da će njih dve obnoviti bračne zavete, ali da će ovoga puta obe nositi venčanicu.

Lusi i Avril bile su šest meseci u vezi kada joj je Lusi otkrila istinu.

"Uvek ću joj biti zahvalna što mi je to rekla na početku naše veze", kaže Avril za "Mirror".

"U prvom momentu, to je bio šok za mene, ali ako nekog toliko voliš, onda takve stvari nisu bitne. Za mene je priznanje bilo veliko olakšanje. Kada sam se probudila sledećeg jutra, bila sam veoma uznemirena, strahovala sam da će Avril promeniti mišljenje", kaže njena partnerka Lusi otkrivajući da je Avril bila smirena.

Nedelju dana posle priznanja, Avril je prvi put videla Lusi u haljini, a kada su prvi put zajedno izašle kao dve žene, Lusi je bila presrećna. Ipak, bilo je i trenutaka sumnje.

"Prolazila je kroz faze u kojima je govorila da je muškarac. Došla bih kući i videla da je zapalila sve svoje stvari. Ali znala sam da ona nije zauvek otišla. Pojavile bi se sitnice, lančić oko noge, lak za nokte, nova odeća", priča Avril.

Lusi kaže da joj je zahvaljujući Avril smogla hrabrosti da bude ono što jeste.

"Dopadala mi se kad je bila muškarac, ali sviđa mi se i kao žena. Ako stvarno nekog voliš, spoljašnjost nije bitna", kaže Avril.

Kada Lusi završi proces prilagođavanja pola 2020, ponovo će se venčati.

"Na našem sledećem venčanju imaće lepšu venčanicu od mene", kaže Avril.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

29 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: