Glumica otkrila: "Kladili su se ko će da me odvede u krevet"

U intervjuu za magazin Vulture glumica Ketlin Tarner govorila je o dominaciji muškaraca u Holivudu i njihovom prisvajanju glumica kao svojih objekata. Tarnerova je bacila senku i na ekipu serije "Prijatelji", kritikovala glumu pokojne Elizabet Tejlor i rukovanje Donalda Trampa.

Izvor: B92

Četvrtak, 09.08.2018.

13:58

Glumica otkrila:
Foto: Gettyimages

Tarnerova (64) se vratila na početak karijere komentarišući ponašanje muškaraca prema glumicama u Holivudu. Ona je istakla da je njena prva velika uloga bila u filmu "Body heat", nakon kojeg je postala "seks-meta", prenosi San.

Glumica je rekla da joj je Majkl Daglas kasnije otkrio da su se Džek Nikolson, Voren Biti i on kladili ko će prvi da je odvede u krevet.

"Niko od njih nije uspeo", dodala je glumica, osvrnuvši se na problem koji oduvek postoji u Holivudu, odnosno da se žene smatraju vlasništvom.

Kako je ispričala, jednom je bila na zabavi sa Nikolsonom. Tu je bila prazna stolica i ona je sela pored njega. Kako kaže, pričali su neko vreme pre nego što se vratila u svoju hotelsku sobu. Kada je stigla u sobu, Nikolson ju je pozvao sa pitanjem zašto je otišla kada je bila njegova pratilja.

Tarnerova je dodala da nikada nije htela da živi u Los Anđelesu upravo zato što se u tom gradu osećala nesigurno. Glumica je takođe "bacila senku" na pojedine kolege.

Za Nikolasa Kejdža rekla je da je veoma težak za rad, a da ju je Bert Rejnolds 1988. godine rasplakao na snimanju.

"Njegovo ponašanje bilo je šokantno. Nikada mi do tada nije palo na pamet da nisam jednaka sa nekim. Napustila sam prostoriju plačući", prisetila se Tarnerova.
Foto: Gettyimages
Ona je otkrila da su se slične situacije ponavljale tokom njene glumačke karijere. Naime, jednom je čak ošamarila kolegu, koji ju je ujeo u pozorištu, ali nije želela da kaže o kome se tačno radi. Pored muških kolega, glumica je komentarisala i druge svetske zvezde.

Kritikovala je glumačko umeće Elizabet Tejlor, koja je preminula 2011. godine u 79. godini, rekavši da je njen glas u ulozi Kleopatre bio užasan i loše iskorišćen.

"Mislim da ona nije bila baš talentovana", dodala je Tarnerova.

Kako se Ketlin Tarner pojavila u seriji "Prijatelji" u ulozi Čendlerovog oca, pričala je i o ekipi popularne serije. Rekla je da se nije osećala prijatno na snimanju sa njima i da je nisu baš najbolje dočekali.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

59 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: