Reper otkazao koncert jer mu se "jednostavno nije dolazilo“

Američki reper Lil Vejn navodno nije želeo da nastupi na Festivalu Panorama u subotu, a kao izgovor naveo je iznenadno otkazivanje leta.

Izvor: B92

Utorak, 31.07.2018.

19:22

Reper otkazao koncert jer mu se
Foto: Gettyimages

Portal „Pejdž siks“ prenosi da je poznati reper otkazao koncert na trodnevnom festivalu u Njujorku zato što mu je, kako kaže, bio odložen let zbog loših vremenskih uslova.

Međutim, izvor lista tvrdi da Vejn jednostavno nije želeo da ode i da je to trajalo danima.

Svega 15 minuta pre nego što je reper trebalo da održi koncert, pojavila se poruka preko ekrana da zbog odlaganja leta Lil Vejn nije u mogućnosti da nastupi te večeri.

„Radovao se da nastupi za njujorške fanove i planira da dođe što je pre moguće“, stoji u poruci sa otkazanog koncerta.
Foto: Gettyimages
Drugi izvor rekao je za pomenuti list da „Velika jabuka“ baš i nije omiljena destinacija poznatog repera. Naime, Lil Vejn je 2007. uhapšen u Bejkon teatru zbog posedovanja pištolja. To je ujedno bio i njegov prvi koncert u Njujorku.

Vejnov zastupnik je negirao ove tvrdnje i rekao da su učinili sve da se reper zameni sa nekim, ali da nisu uspeli.

„On je biznismen. Ide na turneje i radi svuda. To su pogrešne informacije“, istakao je on.

Lil Vejn se povodom ovog događaja oglasio na Tviteru:

“Zbog majke prirode let mi je pomeren i neću stići. Jedva čekam da dođem ponovo i da razvalim sa mojim njujorškim fanovima.“

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: