Vozač kombija namerno ide preko bara i prska prolaznike / VIDEO

Vozač kombija koji je uživao u prskanju pešaka na ulicama Otave dobio je otkaz od poslodavca nakon prikazivanja video-snimaka sa njegovim "podvizima" na internetu.

Izvor: B92

Utorak, 31.07.2018.

15:22

Vozač kombija namerno ide preko bara i prska prolaznike / VIDEO
Foto: Youtube Printscreen

Vozač je snimljen kako namerno prelazi preko velikih bara posle kiše duž trotoara glavnih ulica Otave, gde je prskao pešake. Video-snimak od 45 sekundi na Jutjubu pogledalo je 900.000 ljudi do danas.

Poslodavac vozača, građevinska kompanija Blek end Mekdonald (Black and McDonald), uputila je izvinjenje na svom nalogu na Fejsbuku ocenivši da je neprihvatljivo ponašanje zaposlenog, koji je zbog toga dobio otkaz.

"Želimo da uverimo javnost da je bezbednost naš prioritet. Reč je o izolovanom incidentu i ta osoba više ne radi za nas", navodi se u saopštenju

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

78 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: