Pevačica se oporavlja od predoziranja, bivši je ne napušta

Demi Lovato se oporavlja nakon što se prošle nedelje predozirala, a podršku joj pored porodice pruža i bivši dečko, glumac Vilmer Valderama, koji ju je već nekoliko puta posetio u bolnici.

Izvor: B92

Utorak, 31.07.2018.

14:26

Pevačica se oporavlja od predoziranja, bivši je ne napušta
Foto: Getty

Prema pisanju američkih medija, Lovato se odmara i oporavlja, oseća se dobro, u čemu joj pomaže porodica, kao i Valderama.

Ipak, ona još nije otpuštena na kućno lečenje, jer "oporavak ima izvesne komplikacije", pišu sada američki mediji.

"Demi je tokom vikenda imala povišenu temperaturu, groznicu i znake infekcije. Zato je i dalje u bolnici. Neizvesno je kada će lekari porceniti da može da izađe, ali biće potrebno još vremena za njen potpuni oporavak", rekao je dobro obavešteni izvor za magazin "Pipl" (People). Demi se već borila sa problemima zavisnosti, a nakon što je u februaru proslavila šest godina otkako je "čista".

Kada je 2015. godine proslavljala tri godine trezvenosti, otkrila je da je Valderama zaslužan za to što je živa.

"Verujem da ne bih bila živa da nije bilo njega. Volim te, Vilmere", napisala je tada, a sada postoje spekulacije da bi par mogao da obnovi romansu.

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato) on

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

23 h

Podeli: