Novi dokumentarac otkriva sve o zavisnostima slavnog komičara

Prekomerno uzimanje opojnih sredstava dovelo je slavnog komičara Robina Vilijamsa do teške zavisnosti i depresije.

Izvor: B92, Klix

Sreda, 18.07.2018.

20:10

Novi dokumentarac otkriva sve o zavisnostima slavnog komičara
GettyImages

Manje je poznato da je legendarni glumac "patio" od još jedne vrste zavisnosti - zavisnosti od komedije, otkriva novi dokumentarac "Come Inside My Mind".

Film o životu i radu Robina Vilijamsa gledaoca upućuje u psihičko stanje glumca kroz brojne arhivske snimke, analize i intervjue sa njegovom porodicom i prijateljima.

Dokumentarac prikazuje kako je Vilijams svoje 63 godine života posvetio jednom cilju - da nasmeje ljude. Vilijams je svoju strast za komedijom opisivao kao nešto na šta je bio gotovo prisiljen.

"Mislim da se dešava stvarno neverovatna navala emocija kad pronađete nešto novo i spontano. Mislim da to nagrađuje mozak sa malo endorfina", rekao je Vilijams u jednom intervjuu čiji delovi su se našli u dokumentarcu. Film "Come Inside My Mind", u produkciji HBO i režiji Marine Zenovič, sadrži mnogo neobjavljenih i do sada neviđenih snimaka i gledaoce vodi kroz ceo Robinov život i karijeru.

U filmu su prikazani i detaljni intervjui osoba koje su bile veoma privržene tom izuzetno originalnom komičaru, kao što su Bili Kristal, Erik Ajdl, Vupi Goldberg, Dejvid Leterman, Stiv Martin, Pem Dober i Zak Vilijams.

Većim delom ispričan rečima samog Vilijamsa, film otkriva šta je glumca podstaklo da sa celim svetom podeli kreativne likove iz svoje glave.

Robin Vilijams je izvršio samoubistvo u 2014. godine.
GettyImages

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: