Umesto za siromašne, fanovi doniraju za Kajli i njenu milijardu

Nakon što je Forbs objavio da je Kajli Džener na putu da postane najmlađa milijarderka koja je sama stekla novac, njeni fanovi su se organizovali da prikupe još 100.000 dolara i pomognu joj da još malo uveća svoje bogatstvo.

Izvor: B92

Utorak, 17.07.2018.

10:06

Umesto za siromašne, fanovi doniraju za Kajli i njenu milijardu
Foto: Getty/Theo Wargo

Brend kozmetike, koji je pokrenula instagram zvezda, procenjen je na 900 miliona dolara. Iz tog razloga magazin Forbs nedavno je stavio Kajli Džener na naslovnu stranu kao ženu koja može da postane najmlađa milijarderka koja je sama stekla novac.

Ovaj potez Forbsa naišao je na brojne kritike, jer Dženerova potiče iz bogate porodice, te je njen novac, koji je kao sama zaradila, pod znakom pitanja.

Ipak, njeni najverniji fanovi odlučili su da joj pomognu da "zaradi" svoju prvu milijardu. Kreirana je kampanja za skupljanje novca pod nazivom "GoFundMe", koju je pokrenuo instagramer Još Ostrovski.

Ova akcija najpre je shvaćena kao šala. Tako jedan od tvitova glasi: "Preskačem doniranje za podršku deci da pomognem ovoj ženi da postane čuvena milijarderka".

Međutim, ljudi su zaista počeli da doniraju novac za pomoć Dženerovoj. Donacije uglavnom iznose pet dolara. Međutim, ima i onih koji daju čak 100 dolara, piše Biznis Insajder.

Ovo nije prvi put da Internet zajednica sakuplja priloge za veoma bogatu osobu. Kampanja "GoFundMe", započeta u aprilu, obezbedila je više od 7.000 dolara za kupovinu kauča Elonu Musku, nakon što je CBS objavio da je Musk spavao na podu UmestoTesline fabrike.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

71 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: