Beba čudom preživela nakon što je bila zakopana devet sati

Petomesečni dečak pronađen je živ i bez težih povreda u šumi u Montani, u kojoj je proveo zakopan punih devet sati.

Izvor: B92

Sreda, 11.07.2018.

12:30

Default images

Dečak, čiji identitet nije poznat, pretrpeo je samo sitne ožiljke uprkos tome što je pronađen okrenut glavom ka zemlji i što je na hladnoći proveo dosta vremena u mokroj odeći.

Petomesečnu bebu spasioci su pronašli u šumi u Montani pod ruševinama i gomilom granja nakon potrage koja je trajala šest sati, piše Independent.

U traganju za dečakom učestvovali su savezni, državni i lokalni policajci, koji su opkolili su šumu nedaleko od Lolo Hot Springsa, a jedan od njih čuo je bebin plač.

"Ovo je ono što zovemo čudom", stoji u saopštenju policije Misula okruga.

"Policajcima koji su bili u potrazi bilo je izuzetno teško da znaju šta je ova beba sve preživala tokom poslednja 24 sata", kažu iz stanice.

"Dečak je pretrpeo ogrebotine i modrice, ali je u celosti dobro", navodi šef policije Brenda Baset u odvojenom saopštenju.

Nakon pregleda beba je upućena Odseku za brigu o detetu i porodičnom servisu. Zbog poštovanja privatnosti dečaka njegova lokacija će ostati nepoznata, kao i podaci o daljem zdravstvenom tretmanu.

Policija je na licu mesta privela Fransisa Kroulija (32), koji je prijavio da je beba sahranjena negde u šumi. Za sada nije poznata njegova veza sa dečakom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: