"Otac Majkla Džeksona? Najmonstruozniji i najgori u istoriji"

Nekadašnji doktor Majkla Džeksona Konard Mari iskalio je svoj bes prema nedavno preminulom ocu ove muzičke zvezde, nazvavši ga "najgorim ocem u istoriji".

Izvor: B92

Subota, 07.07.2018.

14:05

Foto Getty/Win McNamee

''Nisam pustio ni jednu suzu zbog njegove smrti. Bio je najgori otac u istoriji. Njegova okrutnost prema Majklu najbolje se vidi u tome što ga je otac hemijski kastrirao kako bi zadržao njegov visok ton glasa'', ovako je Mari prokomentarisao smrt Majklovog oca, koji je preminuo krajem prošlog meseca, prenosi Index.hr.

Ovaj doktor je pre dve godine objavio knjigu "To je to! Tajni život", u kojoj je opisao kako je Džo terao Majkla da na hormonske injekcije koje su lečile njegove akne, ali istovremeno i smanjivale rizik da mu se glas produbi.

Nedavno je Gardijan je objavio priču o Džou Džeksonu i njegovoj brutalnosti koju je pokazivao prema svojoj deci. U tekstu se navodi da ih je Džo maltretirao fizički, psihički i verbalno. Tukao ih je kaišem za svaku sitnicu, a maltretiranje je ostavilo ozbiljne posledice na sve njih.

Kada su odrasli i započeli svoje karijere, najpoznatiji Džeksonovi optuživali su javno oca da ih je zlostavljao dok su bili deca. Majkl, Dženet i La Toja Džekson govorili su o batinama koje su dobijali, a ni Džo nije krio da je s decom često primjenjivao silu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

35 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: