Ovi poznati fudbaleri varali su svoje supruge, one su im praštale

San mnogih devojaka širom sveta je udaja za poznatog fudbalera, jer oni su zgodni, bogati, idoli nacije, a od kada je fudbal postao najvažnija sporedna stvar na svetu, fudbalere su često spajali sa manekenkma. Primeri onih fudbalera koje se žene "nepoznatim" devojkama je malo. Međutim, nažalost, mnogo je primera da oni varaju svoje izabranice, koje im često, sve opraštaju.

Izvor: B92

Subota, 30.06.2018.

10:05

Ovi poznati fudbaleri varali su svoje supruge, one su im praštale
Foto Getty/Francisco Paraiso

Većina fudbalera stupi ubrak još u ranim dvadesetim godinama, bolje polovine, koje su takođe u tim godinama, godinama ih prate i bodre sa tribina.

Čak je smišljen naziv za njih, a to je žene i devojke (WAG), a taj termin zauzima posebno mesto u svetskim medijima, piše Index.hr.

Ovaj termin posebno je izražen u Velikoj Britaniji u kojoj paparaci obožavaju da fotografišu devojke i žene fudbalera, ali i da otkrivaju seks afere koje u svetu fudbala nisu nimalo retke.

Među fudbalerima koji su prevarili svoje supruge, izmešu ostalog, su tako Dejvid Bekam, Vejn Runi, Kristijano Ronalno i Frenk Riberi.
Ceo svet je 2004. godine pisao o Bekamovoj neveri, koji je Viktoriju prevario sa asistentkinjom Rebekom Los. Ona je novinarima pokazivala poruke koje joj je slavni fudbaler slao. Naravno, Bekam nikad nije priznao avanturu s Rebekom, a njegov brak s Viktorijom je preživeo.

Lovely weekend 🤗💞💫

A post shared by Coleen Rooney (@coleen_rooney) on

Runi je godinama u braku sa Kolin Runi koja već godinama trpi njegove vanbračne avanture. Poslednji skandal je izbio dok je Kolin bila trudna s njihovim trećim detetom. Vejn nije mogao da se smiri ni dok mu je supruga bila trudna, a mediji su pisali da se par razišao na nekoliko meseci, da bi se kasnije pomirili.

Dok je bio u vezi sa Irinom Šajak, Kristijano Ronaldo nije mogao da se smiri, a navodno kap koja je prelila čašu zvala je Andresa Urlih.
Riberi je navodno suprugu Vahibu prevario 2009. godine s prostitutkom Zahiom koju je "dobio za rođendan". Skandal je izbio nakon što se otkrilo da je prostitutka bila maloletna, te mu je pretio zatvor, ali je tužba odbačena zbog nedostatka dokaza.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

70 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: