Neobuzdani par prepustio se strastima u avionu / VIDEO

Avion je leteo za Meksiko, a nestašni par se zaigrao pred ostalim putnicima.

Izvor: B92

Četvrtak, 21.06.2018.

16:54

Neobuzdani par prepustio se strastima u avionu  / VIDEO
Foto: Twitter Printscreen

Bračni par iz Amerike smestio se u zadnji deo aviona nadajući se mirnom i prijatnom letu, ali je ubrzo prisustvovao žestokoj seks-akciji jednog para.

Ljubavnici, koji su bili smešteni na sedištu u zadnjem redu aviona, bez trunke blama počeli su da razmenjuju strasti naočigled svih putnika.

"Mama i tata su želeli prijatan let za Meksiko i onda su mi poslali ovo", napisala je Kilej Tuli na Tviteru, a potom podelila video-snimak vrućeg seksa. Klip je snimila njena majka, koju je očigledno ovaj seks zabavljao, a na snimku možemo da vidimo da ostali putnici nisu upućeni u dešavanja u zadnjem delu aviona - osim jednog koji je sve vreme gledao kroz prozor, kako bi ignorisao seks.

Avio-prevoznik Silver ervejz je potvrdio da je snimak nastao na letu njihovog aviona, ali nisu komentarisali prirodu ponašanja putnika. Tvit je do sada pogledalo više od šest miliona ljudi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

77 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: