Ivanka Tramp uvek savršena? Jedan detalj otkriva da nije

Ćerka američkog predsednika Donalda Trampa, Ivanka Tramp, je rob navika, uvek doterana, sa urednom frizurom i istom pozom na fotografijama. Uvek ista poza na fotografijama otkriva dosta toga o životu Ivanke Tramp.

Izvor: B92

Četvrtak, 21.06.2018.

08:00

Ivanka Tramp uvek savršena? Jedan detalj otkriva da nije
Getty/Larry French

Stručnjak za govor tela Peti Vud otkrila je za Biznis insajder da se ta poza uči na manekenskim kursevima.

"Ta poza laska telu, zbog nje delujete mršavije", rekla je Vudova, te podsetila da se Ivanka u tinejdžerskim danima bavila manekenstvom.

Primetila je i da Ivanka ovu pozu koristi drugačije od većine ljudi.

"Ona nogu izbaci više prema kameri nego što se to inače radi, a između stopala ima veći razmak nego što ta poza traži", rekla je Vudova i dodala da ona na taj način pokušava da izgleda jače, snažnije i sposobnije.
"Stopala su uvek najdominantnija, to je prvi deo tela koji reaguje na stres i opasnost, pa je zbog toga manje pod našom kontrolom. Kod Ivanke tu postoji borba, postoji deo nje koji želi da bude snažan i moćan, ali i deo koji želi da pokaže svoju ženstvenost. Ona uvek želi da izgleda elegantno i skladno", ukazala je Vudova.

To otkrivaju i njene fotografije na Instagramu koje su uvek tako nameštene da sve izgleda apsolutno savršeno.

"Kada se fotografiše s mužem, želi da izgleda kao dama, pa uvek glavu lagano nagne prema njemu. Na nekim fotografijama se nalazi blago ispred njega, tako želi da pokaže da je ipak malo snažnija od njega", istakla je Vudova.
"Ruke uglavnom drži sa strane, blisko uz telo. Ne ukočeno poput Melanije (Tramp). To otkriva da je podložna, da joj nedostaje snage, ali pokazuje i njenu ženstvenost", tvrdi Vudova i dodaje da položaj njenih stopala takođe otkriva konflikt.

Na jednoj fotografiji Vudova je uočila da su Ivankina stopala usmerena prema suprugu Džeredu, što znači da je u toj situaciji htela da ukaže na njega i učini njegovu poziciju važnijom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: