Starleta srpskog porekla: "Ličim na hrvatsku predsednicu"

Bujna "Playboy" zečica Koko T Ostin sa svojim suprugom stigla je u Hrvatsku. Dok uživa u čarima Zagreba starleta srpskog porekla nije zaboravila na poređenje sa hrvatskom predsednicom Kolindom Grabar - Kitarović, pa je "okačila" jedan zanimljiv tvit.

Izvor: B92

Sreda, 20.06.2018.

09:15

Starleta srpskog porekla:
Foto: Getty

Nastup rep metal benda "Body Count" koji je predvođen slavnim Ice-T povod je njenog "gostovanja" u Hrvatskoj.

"Sećate se kako su me ljudi stalno mešali s predsednicom Hrvatske Kolindom Grabar - Kitarović? Novinari me uvek pitaju šta mislim o tome. Moram priznati da mi mislim da baš ličimo. Nemam ništa protiv da me porede s predsednicom Hrvatske", napisala je Koko na svom Tviter profilu.
Foto: Getty
Fanovi su joj odgovarili i zaključili da je to zaista dobro poređenje, kao i da sličnost zaista postoji.

Podsetimo, pre nešto više od dve godine, panamski list "Critica" objavio je vest kako se "za hrvatskom predsednicom okreću na plaži", a tekst je ilustrovan fotografijama Koko T na plaži. "Body Count" imali su koncert i u Beogradu, a Koko se pohvalila i na Instagramu.

"Sestra i ja smo napokon uspele da vidimo naše srpske korene. Razgledale smo grad... Trebalo mi je 39 godina da dođem i bilo je neverovatno iako sam u Beogradu mogla da provedem samo jedan dan. Bilo je vredno", napisala je Koko na slici iz Beograda.

A post shared by Coco (@coco) on

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

52 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: