"I tako, taj hamburger me baci u depresiju koja traje danima..."

Najpoznatiji svetski gastro - putopisac Entoni Borden, koji je sebi u petak oduzeo život, nije više mogao da se nosi sa zavisnošću i depresijom.

Izvor: B92

Nedelja, 10.06.2018.

18:09

GettyImages

O svojoj bolesti otvoreno je za života govorio nekoliko puta.

Tako je jednom, u svojoj emisiji "Parts Unknown", priznao da je jako depresivan i da sitnice doslovno mogu da ga odvuku na dno.

U jednoj od epizoda tog serijala Borden je razgovarao sa psihoterapeutom i izneo mu strašne pojedinosti o onome što je proživljavao zbog svog stanja.

"Ovakve stvari mi se događaju... Recimo, dođem na aerodrom u Argentini i naručim hamburger. To je potpuno nebitna stvar, beznačajna, ali je hamburger loš. Pogledam u taj hamburger i potonem u depresiju koja traje po nekoliko dana", rekao je tada on.

"Osećam se kao Kvazimodo. Kao izolovani čudak. Živim od komunikacije, ali sam u komunikaciji sa ljudima koje volim užasan."

"I tako, taj hamburger me baci u depresiju koja traje danima, ali isto tako postoji i nekoliko savršeno srećnih minuta kada pomislim da je život predivan", izjavio je tada Entoni Borden.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

78 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: