Poznati američki kuvar Entoni Borden izvršio samoubistvo

Entoni Borden, poznati američki kuvar i televizijska ličnost, izvršio je samoubistvo u 61. godini.

Izvor: B92

Petak, 08.06.2018.

13:20

Poznati američki kuvar Entoni Borden izvršio samoubistvo
foto: getty

Borden se nalazio u Francuskoj, gde je radio na novoj epizodi svoje nagrađivane serije na CNN-u. Njegov bliski prijatelj Erik Ripert, francuski kuvar, pronašao je njegovo beživotno telo u hotelskoj sobi.

CNN je potvrdio da je Entoni izvršio samoubistvo.

“Sa neverovatnom tugom potvrđujemo smrt našeg dragog prijatelja i kolege Entonija Bordena. Njegova ljubav prema avanturi, novim prijateljima, finoj hrani i piću i izuzetne priče učinile su ga jedinstvenim pripovedačem. Njegovi talenti su nas uvek zadivljivali i jako će nam nedostajati. Naše misli i molitve su uz njegovu ćerku i porodicu“, glasi saopštenje kolega iz CNN-a.

Borden se prvenstveno proslavio kao kuvar, a onda je postao i televizijska zvezda. Kroz svoje televizijske emisije istraživao je ljudske uslove i pomagao publici da razmišlja drugačije o hrani i putovanjima. Zalagao se za ljude na margini i vodio kampanje za sigurnije uslove rada svojih kolega.

Pogledajte kako je izgledala Bordenova poseta Balkanu:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

222 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: