Singapurski barovi spremaju specijalne koktele za Trampa i Kima

Dok se Singapur priprema za dugo očekivani sastanak između američkog predsednika Donalda Trampa i severnokorejskog lidera Kin Džong-una, u baru Hopheds će služiti koktel "Bromens", napravljen od piva, tekile, dijetalne koka-kole i sodžua, likera od pirinča koji se smatra nacionalnim severnokorejskim pićem.

Izvor: Tanjug

Ponedeljak, 04.06.2018.

14:15

Singapurski barovi spremaju specijalne koktele za Trampa i Kima
Thinkstock / Ilustracija

"Odlučili smo da upotrebimo dijetalnu koka-kolu jer je to omiljeno Trampovo piće", izjavio je za Rojters Karlo Ibanez.

Koktel sadrži 150 mililitara asahi crnog piva, 60 mililitara dijetalne koka-kole, 20 mililitara tekile i 30 mililitara sodžua.

"Bromens" će biti služen samo u paru, tako da će dva koktela koštati oko 15 dolara, iako je malo verovatno da će Tramp nazdraviti sa Kimom, jer ne pije alkoholna pića.

U pabu Eskobar služiće specijalna pića "Tramp" i "Kim". "Tramp" je plavi koktel sa burbonom, a "Kim" crveni sa sodžuom kao osnovom, svako po ceni od oko devet dolara.

Američki predsednik Donald Tramp izjavio je u petak da je ponovo u planu da se održi njegov sastanak sa severnokorejskim liderom Kim Džong-unom 12. juna u Singapuru.

Nakon što se u Beloj kući sastao sa Kim Jong Čolom, bliskim saradnikom severnokorejskog lidera Kim Džong-una, Tramp je rekao da bi napravio grešku ukoliko bi odustao od samita u Singapuru, preneo je AP.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: