Dodeljena superpremija u nagradnoj igri Izaberi Nectar

U sredu 30. maja u Beogradu dodeljena je superpremija u nagradnoj igri Izaberi Nectar.

Izvor: PR ÈLANAK

Četvrtak, 31.05.2018.

15:20

Dodeljena superpremija u nagradnoj igri Izaberi Nectar
Foto: Promo

U proteklih mesec dana trajala je "izborna kampanja" u kojoj je kompanija Nectar pozivala potrošače da izaberu baš njihove proizvode i time dobiju mogućnost da osvoje neku od preko 700 vrednih nagrada.

Kao i u svakoj kampanji gde su tema izbori, "kandidat" Andrija MIlošević je iskakao sa malih ekrana, polica, iz frižidera u marketima i na društvenim mrežama, pozivajući sve građane da donesu pravi izbor. Na ovaj način, Nectar je darivao potrošače povodom svog 20. rođendana.

Svakoga dana po 20 paketa Nectar proizvoda, a svake nedelje vredne nagrade u vidu putovanja, bicikala i setova posuđa, namenjeno je bilo "biračima" Nectara!

Na samom kraju izvučeni su i dobitnici glavnih nagrada - mobilnih telefona i televizora. Naravno, ono što je najviše zanimalo sve učesnike nagradne igre je - ko je dobitnik superpremije? Sreća je učinila svoje i ponosni vlasnik automobila FIAT 500L postao je Uroš Radojković iz Jagodine.
Foto: Promo
Kao i svaki izbori, tako i ovi – završili su se zvaničnim proglašenjem pobednika. U svežoj atmosferi Nectar izbornog štaba, pred predstavnicima kompanije, kandidat Andrija Milošević uručio je ključeve srećnom dobitniku i tako pokazao da se osmeh na licu potrošača može izmamiti na još neki način osim humorom.

Predstavnici kompanije Nectar su još jednom iskoristili priliku da se zahvale svim svojim vernim potrošačima i svima koji su učestvovali u rođendanskoj nagradnoj igri.

Nectar će nastaviti sa aktivnostima koje će obeležiti ovu jubilarnu godinu u kojoj još jednom žele da pokažu da im nije svejedno i da im nikada neće biti svejedno.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

12 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: