Melanija odgovorila na glasine: "Budite uvereni..."

Prva dama SAD Melanija Tramp, koja nije viđena u javnosti od operacije koju je imala ovog meseca, na društvenim mrežama uzvratila na glasine o svom zdravlju i braku.

Izvor: Tanjug

Četvrtak, 31.05.2018.

13:12

Melanija odgovorila na glasine:
Foto: Tanjug/AP Photo/Susan Walsh

Na svom nalogu na Tviteru ona je napisala da mediji rade prekovremeno spekulišući gde je ona i istakla: "Budite uvereni, ja sam u Beloj kući sa svojom porodicom, osećam se sjajno i radim vredno u ime dece i američkog naroda".

Glasine su se pojavile 20 dana od kada je poslednji put viđena sa predsednikom Donaldom Trampom, kada su dočekali tri američka zatvorenika iz Severne Koreje.

Bela kuća je već odbacila spekulacije o odnosima među Trampovima, preneo je BBC.

Na Tviteru su se pojavili neki komentari da je Tramp u stvari napisao tvit koji se pojavio ne Melanijinom nalogu. Bela kuća je 14. maja saopštila da će Melanija Tramp biti primljena u nacionalni vojni zdravstveni centar Volter Rid nedaleko od Vašingtona na lečenje benignog stanja bubrega.

Procedura je bila uspešna i nije bilo komplikacija, saopštila je Bela kuća nakon njenog izlaska iz bolnice 20. maja. S obzirom na to da ona nije od tada slikana, počele su da kruže teorije, uključujući i onu da je u Njujorku sa svojim sinom.

Kada je preskočila Dan sporta i fitnesa u Beloj kući, koje je veoma mnogo promovisala bivša prva dama Mišel Obama, spekulacije su se samo intenzivirale.

Melanijina portparolka Stefani Grišem izjavila je za Politiko da uvek ima teorija zavere i da to nije ništa novo, samo nove gluposti.

"Ona je sjajno. Ne bih rekla da je to dugo odsustvo. Ona je bila hospitalizivana gotovo nedelju dana i sada se kod kuće oporavlja", rekla je Grišemova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: