"Bred Pit me je zaštitio od Vajnstina, rekao mu je..."

Glumica Gvinet Paltrou opisala je u emisiji Hauarda Sterna detalje o večeri kad se njen tadašnji dečko Bred Pit suprotstavio Harviju Vajnstinu nakon što je saznao da ju je seksualno uznemiravao, piše Dejli mejl.

Izvor: Fena, N1

Četvrtak, 24.05.2018.

17:07

Foto: Getty

Gvinet Paltrou kaže da su 1995. bili na premijeri Hamleta na Brodveju kada je Pit spazio Vajnstina i gurnuo ga je uza zid i rekao mu: "Ako se ikad ponovo zbog tebe bude osećala neprijatno, ubiću te!"

To se dogodilo nedugo nakon što je i Džejson Prisli, poznat po ulozi u seriji "Beverli Hils 90210" rekao da je udario Vajnstina.

Glumica je rekla da se osećala čudno i da nije imala pojma da će Vajnstin pokušati da joj priđe, prenose mediji.

"Odmah sam rekla Pitu šta se dogodilo. Bila sam jako uznemirena, a upravo sam bila potpisala dva filma za tog čoveka", kazala je Gvinet Paltrou.

Ona je prvi put progovorila o ovoj temi prošle godine za Njujork tajms i tako postala jedna od prvih glumica koja je javno optužila čuvenog producenta.

"Bila sam još dete i strašno uplašena. Kad sam stigla u hotel, on je počeo da me masira i pozvao me je da mu se pridružim u spavaćoj sobi. Bila sam očajna. Dotad sam ga smatrala nekakvim 'ujakom Harvijem", istakla je Gvinet Paltrou.

Nakon što ga je odbila, producent je počeo da viče na nju i upozorio je da nikome ne sme da kaže šta se dogodilo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: