Dramatičan snimak iz Sao Paula: Krenuo da opljačka policajku i...

Nadzorne kamere ispred privatne škole u Sao Paulu uhvatile su dramatičan trenutak kada je naoružani napadač u subotu ujutru oko osam sati pokušao da opljačka decu i njihove porodice koje su stajale u blizini.

Izvor: B92

Ponedeljak, 14.05.2018.

13:20

Dramatičan snimak iz Sao Paula: Krenuo da opljačka policajku i...
foto: screenshot

Međutim, u tome ga je sprečila jedna majka za koju se ispostavilo da je inače policajka koja nije bila na dužnosti.

Četrdesetdvogodišnja Katja de Silva Sastre okomila se na dvadesetjednogodišnjeg napadača koji je prema njima uperio oružje. Ona je brzo izvadila svoj pištolj iz torbe i ispalila tri metka.

Napadač je pogođen pao na pod i ispalio dva metka, a onda u bolovima počeo da se prevrće i digao ruke u znak predaje. Policajka je do njega došla i nogom odgurnula pištolj, a potom uperila pištolj u njega i sačekala pojačanje. Napadač je kasnije preminuo u bolnici.

Policajka, inače majka dvoje dece, prozvana je herojem zbog svoje hrabrosti, zbog čega ju je guverner Sao Paula Marsio Franka nagradio na posebnoj ceremoniji u nedelju.

Pogledajte kako je to izgledalo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

56 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: