Brižit Makron: "Šarmantna" Melanija "ne može da uradi ništa"

Nakon što je provela tri dana u Vašingtonu, francuski dnevni list Le Monde upitao je "prvu damu" Francuske (ne drži zvanično tu titulu, piše Njuzvik) kakvo je bilo njeno iskustvo sa prvom damom SAD, Melanijom Tramp.

Izvor: B92

Subota, 28.04.2018.

15:55

Brižit Makron:
Foto: Gettyimages

Makronova je opisala Melaniju kao "zapravo vrlo zabavnu ženu", sa kojom deli isti smisao za humor.

"Melanija se smeje vrlo lako, svemu, ali to pokazuje manje od mene", rekla je.

AFP piše da su se njih dve upoznale prvi put prošlog jula u Francuskoj.

"Ipak, ovoj šarmantnoj, inteligentnoj i vrlo otvorenoj dami izuzetno je teško", rekla je Makron.

"Ona ne može da uradi ništa. Ne sme čak sama ni da otvori prozor u Beloj kući. Ne sme da izlazi napolje. Sloboda kretanja joj je mnogo više ograničena nego meni u Parizu", zaključila je.

Bi-Bi-Si je istakao da je razlika u godinama između Emanuela i Brižit Makron skoro ista kao razlika između Donalda i Melanije Tramp, samo obrnuto. Između supružnika Makron, u čijem je braku Brižit starija, razlika iznosi 25 godina, dok je Tramp od Melanije stariji 23 godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: