"Zbog lekova protiv bolova sam postao homoseksualac"

Čovek koji je tvrdio da je zbog lekova protiv bolova postao homoseksualac sada kaže da ne želi da prestane da ih pije jer se “boji da će ponovo postati strejt“.

Izvor: B92

Četvrtak, 19.04.2018.

13:31

foto: screenshot/itv

Nakon nesreće koju je doživeo pri kartingu dvadesettrogodišnji Skot Purdi počeo je da pije pregabalin, lek protiv bolova.

Kako kaže, zbog tog leka je izgubio interesovanje za žene, raskinuo sa svojom devojkom i počeo da traži vezu sa muškarcem.

“Sve što sam želeo jeste pažnja muškaraca, pa mi je to bilo dosta čudno i prestao sam da ga pijem. Čim se to dogodilo ponovo sam osetio seksualnu privlačnost prema svojoj devojci. Međutim, bol je ponovo počeo i ja sam krenuo ponovo da konzumiram pregabalin.“

Sada je, kaže, ponovo homoseksualac, a nije ni on siguran da li su za to krive tablete, ali svakako zna da se otkako ih konzumira oseća mnogo srećnije. Sa porodicom i prijateljima više nije u kontaktu jer oni smatraju da je čitava ova priča bizarna, ispričao je u britanskom jutarnjem programu.

“Ono što je lek uradio jeste da mu je dozvolio da izrazi nešto što je već odavno imao u sebi. To je moje profesionalno mišljenje. Dozvolio mu je da bude iskren prema sebi. A homoseksualizam je verovatno uvek bio u njemu. Sada se konačno osetio slobodnim da to i postane“, zaključio je dr Randž Sing.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

53 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: