Urnebesne fotografije Viktorije Bekam i Šakila O'Nila postale hit

Košarkaška legenda Šakil O'Nil, koja se pre sedam godina oprostila od igračke karijere, još je prava senzacija gde god se pojavi.

Izvor: B92

Nedelja, 15.04.2018.

19:35

Urnebesne fotografije Viktorije Bekam i Šakila O'Nila postale hit
Foto: Gettyimages

Zato ne čudi što su upravo O'Nil i britanska dizajnerka Viktorija Bekam tvorci nove Ribok sportske linije koja će uskoro ugledati svetlost dana.

Gospođa Bekam je putem svog Instagram profila objavila nekoliko urnebesnih fotografija s proslavljenim košarkašem, koje su ubrzo postale pravi hit.
Razlika u visini između nje i O'Nila iznosi 53 centimetra, zbog čega su oboje odlučili da se malo našale.

Viktoria je tako stala na drveno postolje, ali sa svojih 163 centimetara visine još nije uspela da dostigne O'Nilovih 216 centimetara.
Kada se spustila na tlo, Viktorija je košarkaškoj legendi bila do njegovog pupka.
Par je snimio i video na kojem košarkaš drži Bekamovu dok ona daje koš, a zatim je obula visoke potpetice kako bi bar donekle smanjila ogromnu razliku u visini.
Inače Šakil O'Nil je tokom svoje karijere u NBA zaradio 280 miliona dolara, a najviši godišnji NBA ugovor koji je postigao bio je 30 miliona dolara, piše Tportal.

Procenjuje se da slavni Amerikanac, od kada se penzionisao, zarađuje još veće iznose zahvaljujući sponzorskim ugovorima, gostovanjima na sportskim događajima i raznim reklamnim kampanjama.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

34 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: