Tragač u Poteri "napustio" studio, pogrešno odgovorio na pitanje

Tragač u britanskoj verziji emisije Potera, britanski učesnik kvizova i komičar Pol Sina, "napustio" je u šali svoje mesto usred emisije nakon što je pogrešno odgovorio na jedno pitanje.

Izvor: B92

Nedelja, 15.04.2018.

17:10

Tragač u Poteri
Foto: Screenshot

"Nagrada Golden spajks dodeljuje se najboljem amaterskom igraču kojeg sporta u SAD?", glasilo je pitanje koje je pročitao voditelj Bredli Volš.

Ponuđeni odgovori bili su košarka, hokej na ledu i bejzbol, a tačan odgovor je bejzbol.

Takmičar Din pogrešno je odgovorio 'hokej na ledu', ali se ispostavilo da je pogrešno odgovorio i tragač, koji je odabrao košarku, zbog čega je nastao smeh u studiju.

Tragač je na to rekao: "Gotov sam", ustao sa svog mesta i "krenuo" napolje iz studija.

Voditelju je cela situacija bila veoma smešna, pa je Polu doviknuo da se vrati. Tragač je to, naravno, i učinio, pa su nastavili dalje s emisijom.

Pogledajte snimak:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

22 h

Društvo

Roditelji, hitan apel

Tokom noći više maloletnih osoba zbrinuto je zbog teške alkoholisanosti, saopštila je beogradska služba Hitne pomoći.

10:58

21.4.2024.

1 d

Podeli: