Slavna oskarovka otkrila zašto dugo nije spavala ni sa kim

Iako u medijima retko govori o svom privatnom i ljubavnom životu, oskarovka Dženifer Lorens otkrila je u poslednjem intervjuu za magazin "San" neke od najintimnijih detalja.

Izvor: tportal.hr

Subota, 10.03.2018.

17:05

Slavna oskarovka otkrila zašto dugo nije spavala ni sa kim
Foto: Gettyimages

Iako na ekranu mnogima deluje kao vrlo atraktivna i uzbudljiva žena, Lorens je priznala da je privatno zapravo vrlo povučena, aseksualna i da strahuje od polnih bolesti, zbog čega retko stupa u intimne odnose.

"Možda govorim kao da mi se sve to mnogo sviđa i delujem vrlo seksi, ali zapravo ništa ne preduzimam kada treba da dođe do akcije", otkrila je 27-godišnja glumica.

"Zapravo imam veliki strah od polno prenosivih bolesti i zato sam svakog svog bivšeg partnera pre odnosa slala na lekarska testiranja", dodala je Lorens.

Glumica je takođe rekla da ne voli bilo kakav fizički kontakt, i da mrzi rukovanje i zagrljaje jer je uhvati panika od raznih bolesti.

Osim toga, jasno je ukazala na to da u seksualne odnose stupa samo sa svojim partnerima i da ne praktikuje avanture za jednu noć.

"Trenutno nisam u vezi, tako da dugo nisam imala odnos ni sa kim. Teško je imati vezu u ovom svetu. Volela bih uskoro da pronađem nekoga, i budem srećna", objasnila je Lorens, koja je poslednju vezu s režiserom Darenom Aronofskim okončala u decembru prošle godine zbog prevelike razlike u godinama.

Inače, Lorens se trenutno može videti u filmskom hitu "Crveni vrabac", u kojem je prvi put snimila nagu scenu.

"Nisam bila toliko zabrinuta zbog golotinje. Najviše me je brinulo kako će na ekranu izgledati moje bradavice jer je na setu bilo mnogo vruće, pa sam mislila da izgledaju preveliko", izjavila je pre nekoliko nedelja u emisiji Elen Didženeris.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

63 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

13 h

Podeli: