"Nema morala ni integriteta u Holivudu. Sve je čista pohlepa..."

Igranje u holivudskim blokbasterima nije tako glamurozna kao što, na prvi pogled, može da nam izgleda. Tako bar tvrdi poznata glumica Megan Foks. Iako je mnogi još vide kao mladu glumicu, u 32. godini, ona iza sebe ima punih 17 godina karijere, tokom kojih je bila u prilici da dobro upozna drugu stranu Holivuda.

Izvor: B92

Četvrtak, 22.02.2018.

11:32

GettyImages

U intervjuu, koji je nadavno dala za magazin Prestiž (Prestige), Megan Foks je istakla da su žene u filmskoj industriji prilično potcenjene.

"Jednaki novac, za jednaki rad. Kada radite na velikim filmovima, za koje neki studio izvoji 100 ili više miliona dolara budžeta, vrednost ljudskog života je nikakva. Sve se svodi na to da se snimi dobar kadar na vreme i da se povrati uloženi novac. A ljudi se povređuju u tom procesu", rekla je glumica.

"Postoji mnogo mračnih i negativnih stvari koje se dešavaju na snimanju. One se tiču odnosa između reditelja i glumaca, a pogotovo između glumica. Nema morala niti integriteta u sistemu holivudskih studija. Sve se svodi na čistu pohlepu. Kada bi postojao način da se to promeni, odmah bih to uradila."
GettyImages
Megan tvrdi da se "na snimanjima povređivala milion puta", ali da nikome nikada nije palo na pamet da prekine snimanje zbog toga.

"Obično moramo sami da se izborimo sa povredama. Sve dok vam lice ne krvari, njih je baš briga i nastavljaju snimanje. Vi ste nešto što studio poseduje tokom snimanja i dokle god od vas dobijaju ono što žele njih neće biti briga. Posle toga, možete i da umrete", istakla je glumica.

"Mislim da bismo mi žene morale međusobno više da se podržavamo. U toliko patrijarhalnoj i mizogenoj sredini, koju vode muškarci, konačno počinjemo da gledamo sve više interesantnijih filmova - a to je zbog toga što žene u sve većem broju staju iza kamere, pišu za film i produciraju", zaključila je Megan Foks.
GettyImages

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

46 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: