Robert de Niro: SAD boluju od privremenog ludila

Američki glumac Robert de Niro kritikovao je stav administracije predsednika SAD Donalda Trampa o klimatskim promenama rekavši publici u Dubaiju da je stigao u posetu iz "nazadne" zemlje koja boluje od "privremenog ludila".

Izvor: Beta

Nedelja, 11.02.2018.

21:35

Robert de Niro: SAD boluju od privremenog ludila
Foto: Gettyimages / ilustracija

Robert de Niro je rekao da je šef Agencije za zaštitu životne sredine Skot Pruit, u državi koju je opisao, naveo prošle nedelje da je globalno zagrevanje možda dobra stvar za čovečanstvo.

"Govorim o svojoj zemlji, Sjedinjenim Američkim Državama. Mi ne volimo da kažemo da smo 'nazadna' zemlja, pa možemo da kažemo da bolujemo od privremenog ludila", rekao je glumac na jednom samitu u Dubaiju.

De Niro je dobio aplauz i izazvao smeh publike kada je rekao da će se SAD "naposletku izlečiti" kada Amerikanci izglasaju Trampov odlazak sa mesta predsednika države.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

62 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

12 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

20 h

Podeli: