Šta se to dešava sa Trampovom kosom /VIDEO

Video-snimak ukrcavanja američkog predsednika Donalda Trampa u avion izazvalo je nove reakcije i polemike na račun njegove frizure i kose.

Izvor: B92

Četvrtak, 08.02.2018.

18:55

Šta se to dešava sa Trampovom kosom /VIDEO
Foto: Getty

Na snimku se jasno vidi kako izgleda kada se Trampova "savršena" frizura poremeti.

Osnivač klinike za presađivanje kose doktor Alan Bauman navodi da je Tramp verovatno imao neku interveniciju, ali i upozorava da je moguće da je reč o obrađivanom video-snimku.

"Moje profesionalno mišljenje je da se predsednik podvrgao presađivanju kose na prednjem delu glave“, objašnjava Bauman za The Guardian.

"Verovatno pije i terapiju koja podrazumeva dve tablete dnevno ili je podlegao laserskoj terapiji koja je neprimetna“, navodi on.

Doktor dodaje i da je upoznao Trampa zbog čega je smatrao da je reč o njegovoj prirodnoj kosi. Navodi i da za održavanje ovakve frizure koristi malo laka za kosu.

Bela kuća se još uvek nije oglasila ovim povodom. Trampova kosa je već dugo predmet spekulacija i podsmevanja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: