Šta se desilo sa sokolom kog je taksista pronašao tokom uragana /VIDEO

Uragan Harvi naterao je mnoge stanovnike američkih gradova da napuste svoje domove. Tada je spas od nevolje potražio i jedan soko - u taksiju.

Izvor: B92

Petak, 09.02.2018.

08:40

Šta se desilo sa sokolom kog je taksista pronašao tokom uragana /VIDEO
Foto: Youtube Screenshot/The Dodo

Snimak sokola kog je taksista zatekao u svom vozilu, ali i odlučio da mu pruži pomoć, obišao je društvene mreže tada. Šta se zatim desilo sa njim, ostalo je nepoznato, sve do sada.

Taksista je Harvija, kako mu je kasnije dao ime, odveo svojoj kući i brinuo o njemu. Nakon nekog vremena, odlučio je da ga preda nadležnima.

Da mu nije pružena pomoć, ne bi uspeo da preživi, ističu iz centra za pomoć životinjama. Kasnije se ispostavilo da je Harvi zapravo ženka i da je dobila svu neophodnu pomoć.

Kada se ptica konačno oporavila, bilo je vreme da je vrate u divljinu. Kako bi taj trenutak ispratio, taksista je vozio četiri sata da dođe do odredišta.

"Harvi je posebna ptica, ali je vreme da ode."

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

15 h

Podeli: