Ponudio joj je stan besplatno, ali pod jednim uslovom / VIDEO

Jedan stanodavac iz Velsa šokirao je britansku javnost nakon što se na internetu pojavio snimak na kome jednoj ženi nudi besplatan stan, ali pod jednim uslovom.

Izvor: B92

Ponedeljak, 05.02.2018.

18:22

Ponudio joj je stan besplatno, ali pod jednim uslovom / VIDEO
Thinkstock / Ilustracija

On je oglasio stan koji iznajmljuje za 650 funti, ali je u oglasu naveo i da postoji alternativni oblik plaćanja. Kada se sastala sa njim, jedna potencijalna stanarka je ubrzo saznala šta to zapravo znači.

Muškarac je devojci ponudio stan na basplatno korišćenje, ukoliko pristane da ga jednom nedeljno seksualno zadovoljava. Njegova ponuda, snimljena skrivenom kamerom, osvanula je i na lokalnoj televiziji, a nakon te objave ubrzo se proširila internetom.

Na snimku se čuje stanodavac koji devojci nudi "prijateljstvo sa povlasticama", i potom joj objašnjava da to, zapravo, znači da bi njih dvoje trebalo jednom nedeljno da imaju seks, ukoliko ona želi besplatno da stanuje.

I pored toga što je snimak zgrozio britansku javnost, statistika pokazuje da se čak 250.000 žena u Velikoj Britaniji, u proteklih pet godina, našlo u situaciji da im bude ponuđen takav oblik plaćanja stanarine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

76 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: