Najbolji ruski piloti napravili skandal o kojem priča cela Rusija

Petnaest ruskih pilota iz civilne avijacije napravilo je veliki skandal kada su na jednoj žurki plesali polugoli uz Benija Benasija. Snimak je vrlo brzo osvanuo na društvenim mrežama, a disciplinska komisija još nije pronašla adekvatnu kaznu.

Izvor: B92

Sreda, 17.01.2018.

13:54

Najbolji ruski piloti napravili skandal o kojem priča cela Rusija
foto: screenshot

Piloti su, u snimku koji je nastao u najcenjenijoj trening-akademiji u Rusiji, napravili parodiju na LGBT spotove, u sado-mazo kostimima sa sve naslovom „Zašto je bolje da ne letite avionom“.

Iako su mlađe ženske korisnice mreža bile oduševljene njihovim mešanjem guza i izvajanim telima, ostatak Rusije se zgražavao. Petr Timofejev, komandant jedinice i disciplinske komisije avijacije, kaže da ne želi da komentariše ponašanje ruskih pilota.

“Sedim u kancelariji i ne znam šta da uradim. Rešićemo ovo kako znamo i umemo. U avijaciji sam 20 godina i prvi put sam video ovako nešto. Snimak me baš boli jer smo toliko toga uložili u ove momke, a oni nam ovako vraćaju“, rekao je.

S obzirom na to da su piloti ponos i dika moderne Rusije, oformljena je i posebna komisija koja će odlučiti na koji način će kazniti mlade pilote.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

85 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: