Ilon Mask se oglasio o učešću u seks-orgijama i drogiranju

Ilon Mask je prisustvovao kontroverznoj zabavi u domu jednog investitora iz Silicijumske doline koja je opisana kao "seks orgije“, potvrdio je njegov PR i dodao da je Mask otišao pre nego što su počele navodne orgije.

Izvor: B92

Petak, 12.01.2018.

10:42

Ilon Mask se oglasio o učešću u seks-orgijama i drogiranju
foto: epa/ANDREW GOMBERT

Nakon što su u javnost procurili delovi knjige u kojoj novinarka Emili Čang detaljno opisuje žurku koja se odigrala u junu 2017. godine rekavši da se na njoj pojavio Ilon Mask koji je uživao u drogama i otvorenom seksualnom ponašanju, njegov PR tim demantuje ovakve navode.

Žurka se navodno odigrala u kući DFJ investitora Stiva Huvertskona, a u drugom blogu preduzetnika Pola Bigara takođe se navodi da je Mask prisustvovao zabavi, ali da nije radio ništa neuobičajeno.

U saopštenju za „Biznis insajder“, PR tim Ilona Maska potvrđuje da se pojavio na zabavi sa nekoliko preduzetnika, a njegov lični utisak bio je da je u pitanju korporativna žurka sa temom kostimiranja, a ne „seks žurka“, niti je bilo indicija da će se u to pretvoriti dok je bio prisutan, tačnije do 1 sat iza ponoći.

“Ilon je bio na zabavi nekoliko sati i otišao oko 1 sat nakon što se ispričao sa nekoliko investitora o tehnologiji i novim kompanijama. Dok je bio prisutan ništa se čudno nije odvijalo“, navodi se.

Bigar, koji je napustio žurku u ponoć i trideset minuta kaže da nije video nikakav seks.

“Niti sam video seks, niti sam video droge. Otišao sam u pola 1, a verujem da orgije počinju tek kada svi dosadnjakovići odu kući. Nisam ni pretpostavljao da je seks-parti, pa mi je bilo dosadno i otišao sam“

S druge strane, jedna anonimna žena svedočila je za knjigu Emili Čang, predstavivši se kao Džejn Dou:

“Džejn je bila na podu sa dva para, uključujući jednog muškog preduzetnika i njegovu ženu. Dnevna soba je bila u krznu i jastucima, a kako je veče odmicalo, nekoliko ljudi je ležalo i počelo da se davi međusobno. Jedan preduzetnik je Džejn ponudio beli puder u plastičnoj kesici. U pitanju je bio moli (mdma). Rekao joj je da će se osećati opušteno i da će joj se dopasti njegovi dodiri“, navodi se u knjizi.

Šta se još navodi u kontroverznoj knjizi pročitajte ovde.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: