"Morao sam da izađem i zapalim džoint, nisam mogao da ga slušam"

Glumac Vudi Harelson sanjao je kao klinac da postane policajac, a kasnije neka vrsta tajnog agenta, američka verzija Džejmsa Bonda.

Izvor: B92

Ponedeljak, 08.01.2018.

21:48

GettyImages

"Verovatno sam bio pod uticajem stvari koje sam gledao, i razmišljao sam kako bi to bilo sjajno", rekao je on u ispovesti za britanski Gardijan.

"Ali, o moj Bože, to bi bilo užasno. Možete li da me zamislite kako štitim predsednika Trampa. Pa ja bih zalepio prokletu metu na njega".

Bila je ovo, piše novinar Gardijana polu-šala. Harelson danas živi na Mauiju, i smatra da bi njegov komšija i prijatelj Vili Nelson bio bolji lider od "narcisa koji se trenutno nalazi u Beloj Kući".

Čuveni glumac upoznao je aktuelnog američkog predsednika pre više od deceniju preko prijatelja Džesija Venture, tadašnjeg guvernera Minesote. Tramp je tada želeo da bude njegov kandidat za potpredsednika na izborima 2014. godine.

"Otišli smo u Trampovu kulu - pričam o teškoj večeri za preživeti. Sve o čemu je umeo da priča bio je novac. Posle 45 minuta, rekao sam 'izvinite me', izašao sam napolje i zapalio džoint. Mislio sam: 'Kako ću da preživim ostatak ovog obroka?'. Ja nisam želeo ni da večeram sa tim čovekom, a on je danas je**ni predsednik", ispričao je Harelson.

Harelson, koji je posvećen očuvanju životne sredine - jednom prilikom popeo se na most Golden gejt u San Francisku kako bi razapeo transparent kao znak protesta zbog seče džinovskih sekvoja - veoma je pesimističan kada je reč o budućnosti, prenosi Nedeljnik.
GettyImages
"Tramp se povukao iz Pariskog sporazuma i dao je pristup ekstraktivnoj industriji raznim divljim oblastima i parkovima. On je upravo ono što sam očekivao da će biti - on je biznismen koji pravi dilove sa drugim biznismenima. On je kao 'hajde da napravimo novac, hajde da ukinemo propise'. Mnoge od ovih zakona je bilo veoma teško izglasati, upravo zbog moći koju poseduju te industrije, i sada ih on uništava. Ekološki gledano, on je najveća katastrofa koja nam se ikada dogodila", ističe Harelson.

U prošlosti Harelson nije plaćao poreze kada se nije slagao sa potezima vlade, međutim, danas kaže da ne vidi kako to pomaže.

"Da, imam potrebu da budem aktivan, i da radim nešto protiv ovog s**nja koje nam se događa, ali borio sam se i ranije, i nikada nisam pobedio. Čitava ta stvar me je koštala bogatstva", zaključio je čuveni glumac.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

77 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: