"Svi ćemo umreti": Neobičan incident u avionu prestravio putnike

Oni koji se plaše aviona sigurno ne vole da sede pored prozora. Onda zamislite kako je bilo čoveku koji je em seo do prozora, em video da taj prozor ne dihtuje kako treba.

Izvor: B92

Petak, 24.11.2017.

14:20

foto: screenshot

Incident se dogodio na jednom letu u Čileu prošle nedelje, a putnik koji je sedeo do prozora postavio je video-snimak na Imgur i napisao – “Da li treba da budem zabrinut?“

Mnogi su podigli frku govoreći da bi odmah po sletanju, ako do toga dođe, trebalo da pozove policiju i tuži avio-kompaniju za ugrožavanje ljudskih života jer će kabina izgubiti pritisak i „svi će umreti“. Putnicima u avionu takođe nije bilo svejedno do kraja leta u iščekivanju onoga što bi moglo da se desi.

Oni stručniji su pak, razmišljali hladne glave. Pilot Patrik Smit ističe za „Dejli mejl“ da nema razloga za brigu, kao i da je u pitanju kozmetika, a ne funkcionalnost prozora.

“Slažem se da izgleda sramotno i neprofesionalno, ali ne postoji rizik po bezbednost putnika“, kaže on.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: