A od mladenaca? Svakom po auto... / FOTO

Dizajnerka enterijera Ehi Ogbebor i biznismen Kenet Oboku venčali su se u subotu u Benin Sitiju u Nigeriji, priredivši veoma raskošnu svadbu.

Izvor: B92

Ponedeljak, 20.11.2017.

19:00

Default images

I pored veoma raskalašnih detalja na venčanju, kakvi su sigurno ogromna višespratna torta i "ritualno" zatrpavanje mladenaca novcem (i to novčanicama od 100 dolara), to nije bilo najekstravagantnije od svega.

Ono što je zasenilo sve ostale luksuzne detalje bili su pokloni.

I to ne oni koje su mladenci dobili, već pokloni koje su oni davali svojim gostima.
Gosti su od Ehi i Keneta, kao suvenir za uspomenu na njihovo venčanje, na poklon dobili potpuno nove automobile tojota, mikrotalasne pećnice i frižidere.

Iz ovakvog njihovog gesta može se zaključiti da njih dvoje nemaju egzistencijalnih problema.

Kenet Oboku se nalazi na visokoj poziciji u italijanskoj naftnoj i gasnoj kompaniji, navodi "Nejšen" (The Nation). Pojedini onlajn mediji su tvrdili da je milijarder. Ehi Ogbebor je generalna direktorka kompanije "Sajavet interiors end hotel", navodi Biznis insajder.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

42 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: