Krenuo je da zaprosi devojku, ali je seo u pogrešan taksi...

Prvi srpski veb sitkom "Prva tarifa" startuje danas na Prva.rs, a moći ćete da ga pratite radnim danima ekskluzivno na njihovom sajtu.

Izvor: B92

Ponedeljak, 23.10.2017.

10:55

Krenuo je da zaprosi devojku, ali je seo u pogrešan taksi...

Marko Živić i Katarina Marković igraju u humorističkom serijalu koji prati zgode bivših "nezgodnih" supružnika.

Glavni junaci sitkoma su taksista i njegova bivša žena, vlasnica salona za lepotu. Njihovi doživljaji, mušterije i situacije u koje dolaze, okosnica su serije. Svaka epizoda je priča za sebe, i u svakoj se prepliću situacije iz taksija i salona.

Serijal je nastao po ugledu na slične hit formate poput Carpool karaoke, a prvu epizodu već sada možete da pogledate.

Kako izgleda kada kreneš da prosiš devojku, uđeš u taksi, i naletiš na ogorčenog taksistu koji brak vidi kao bunar i ne prestaje da brblja? Ako mislite da se mladoženja predomislio, varate se, uradio je nešto mnogo, mnogo zanimljivije. Pogledajte.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: