"Volim Džulijana Asanža, ali ja imam romantičnog partnera"

Pamela Anderson konačno se izjasnila o glasinama da ima romansu sa Džulijanom Asanžom.

Izvor: rs.sputniknews.com

Četvrtak, 21.09.2017.

12:34

Foto: Getty

Pedesetegodišnja manekenka i glumica izjavila je da je osnivač Vikiliksa „seksi“ — pre nego što je obznanila da ima drugog ljubavnika.

Gostujući u "Dobro jutro, Britanijo“ u sredu 20. septembra, ostala je nejasna u odgovoru na pitanje o glasinama da je u romantičnoj vezi sa slavnim uzbunjivačem.

"Gde god odem, imam romantičnu avanturu. Imam interesantan život i srela sam mnogo zanimljivih muškaraca“, rekla je.

Na ponovljeno pitanje da li je sa Asanžom u prijateljskim odnosima ili su u ljubavnoj vezi, Andersonova je odgovorila:

"Prijateljskim. Veoma prijateljskim. Volim Džulijana, on je jedan od najinteresantnijih muškaraca koje sam upoznala. On je mnogo hrabar i ne postoji ništa seksepilnije od odvažnosti.“

​Televizijski voditelj Pirs Morgan je pitao: "Znači, romansa?"

U holivudskom stilu, seks-bomba koja je nosila uski, crni kombinezon, odsutno je rekla:

"Jeste…", i nakon što se osmehnula, dodala je: "Ne bih to nazvala romansom, već imam romansu. Može li jedan čovek to uraditi?! To je sve što želim da znam. Veoma sam srećna", dodala je Pamela. Domaćin je ponovo pitao: "Da li ste zaljubljeni u njega?“

"Zaljubljena u Džulijana? Ne, imam romantičnog partnera“, rekla je Andersonova.

Američka glumica posetila je u utorak 19. septembra Australijanca u egzilu, u Ekvadorskoj ambasadi u Najtsbridžu, u Londonu. Zvezda "Čuvara plaže“ prvi put je posetila Asanža u septembru 2014.

Sastanak je organizovala Pamela u nameri da ubedi Asanža da podrži njenu novu fondaciju koja se bavi podrškom ženama žrtvama seksualnog zlostavljanja. Od tada je postala redovan Asanžov posetilac, a fotografisana je kad mu je donosila veganske čizburgere u "politički zatvor" u februaru ove godine.

Asanž živi u dobrovoljnom političkom izgnanstvu u Ambasadi od juna 2012. u strahu da će biti izručen Sjedinjenim Državama zbog istrage o aktivnostima Vikiliksa. Za njim je izdata evropska poternica zbog optužbi za navodno silovanje u Švedskoj.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: