"Ne očekujem da me ljudi vole. Znam ko sam i moja deca znaju"

Skoro godinu dana nakon raskida sa Bredom Pitom, glumica Anđelina Džoli i njihovih šestoro dece još pokušavaju da se naviknu na drugačiji život.

Izvor: B92

Četvrtak, 14.09.2017.

11:30

Foto: Getty

U intervjuu povodom njenog novog filma "First they killed my father“ glumica je govorila i o svom privatnom životu ističući da je spremna da nastavi dalje.

"Imala sam svoje uspone i padove. Mislim da sam postala jača“, rekla je za Pipl.

"Svi mi imamo teške trenutke, ali kao majka takođe si i odgovoran prvenstveno za decu. Prolaze kroz period odrastanja i sve drugo je manje bitno od njih."

U intervjuu za Njujork tajms istakla je da ništa od toga nije lako.

"Veoma, veoma je teško. Jako je bolna situacija i samo želim da moja porodica ostane zdrava.“

Iako su bili u jako lošim odnosima, zbog dece su glumci rešili da "spuste loptu“.

"Deca su najbitnija. Nisam radila više od godinu dana jer sam bila potrebna njima. Sve je tada stalo. Jednostavno sam sedela i razmišljala o njima i shvatila da sve utiče na njih. Svaku lokaciju, svaki tip projekta sam se trudila njima da prilagodim.“

Ona je dodala i su joj deca najbolji prijatelji, jer ni sa kim u životu nije prošla toliko. Sada je rešila da se ponovo posveti poslu.

"Nikada nisam očekivala da me svi razumeju ili vole. To je u redu, jer ja znam ko sam i moja deca to znaju."

Anđelina Džoli je priznala i da joj više nego ikada nedostaje majka, koja je preminula od raka pre deset godina, i dodaje da je njeno zdravlje stabilno za sada, nakon nekoliko preventivnih hirurških intervencija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: