U ovoj firmi ne morate da idete na posao dan posle lude žurke

Jedno londonsko preduzeće iz muzičkog sektora svojim zaposlenma nudi da uzmu dan bolovanja nakon pijanke, da bi se rešili mamurluka i ponovo bili sposobni za posao.

Izvor: Poslovni.hr

Subota, 02.09.2017.

11:22

U ovoj firmi ne morate da idete na posao dan posle lude žurke
Thinkstock / Ilustracija

"Naši zaposleni više ne moraju da izmišljaju da su pokupili nekakav 'gadan virus za 24 sata', niti da menjaju glas glumeći promuklost preko telefona.

Dovoljno je da kažu šefu šta se stvarno dogodilo", navode iz firme "Dajs", specijalizovane za prodaju koncertnih karata putem pametnih telefona.

Svima se ponekad dogodi da se "razbiju u obilno zalivenoj noći", ali je radnicima "Dajsa" sada dovoljno da šefu pošalju emtikon "pivo", "bolestan" ili "muzika" i njemu će biti jasno šta se dogodilo.

Firma želi da podstakne svoje zaposlene da punim plućima uživaju u londonskoj muzičkoj sceni, kako bi mogli bolje da rade svoj posao.

"Celokupnoj našoj ekipi muzika je u krvi, a neki od najvećih muzičkih ugovora potpisani su upravo nakon koncerta", obašnjava osnivač i vlasnik "Dajsa" Fil Hačion.

Njegovi zaposleni imaju pravo da četiri dana u godini uzmu bolovanje zbog trežnjenja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: