Šinejd O'Konor ponovo u bolnici

Samo nedelju dana nakon što je na Fejsbuku objavila video-snimak koji je duboko zabrinuo njene poštovaoce i prijatelje, Šinejd O'Konor se smeštena u bolnicu.

Izvor: News.com.au

Nedelja, 13.08.2017.

15:53

Šinejd O'Konor ponovo u bolnici
Foto: Sinead O'Connor Facebook Video Screenshot

Irska pevačica je tokom vikenda objavila dva potpuno različita video-snimka - u subotu jedan u kom tvrdi da joj je nedelja koja je za njom bila najlepša u životu, odmah posle onih kada je rodila decu. Međutim, već u nedelju kaže da je "ponovo skrhana" i da će morati da ide u bolnicu. Pevačica je pre samo nedelju dana objavila dvanaestominutni video-snimak na svojoj zvaničnoj strani na Fejsbuku u kojem je fanovima rekla da je prepuštena samoj sebi već dve godine, jer “njenu porodicu i Irsku nije briga“.

“Nadam se da je ovaj video-snimak pomogao. Ne meni, nego činjenici da sam ja samo jedna od milion ljudi koji su kao ja, koji nemaju resurse koje ja imam u torbici i srcu da pomognu sebi. Ja trenutno živim u hotelu na samom kraju Nju Džersija. Prepuštena sam samoj sebi. Ne postoji niko u mom životu, osim mog doktora, psihijatra, najdivnijeg čoveka na Zemlji, koji kaže da sam njegov heroj – a to je jedino što me održava u životu, činjenica da sam njegov heroj, što je prilično patetično. Mentalna bolest je kao droga – ne zanima je ko ste. A znate šta je najgore? Ni sramotu ne zanima ko ste.“

Pevačica je objasnila da je imala tri mentalne bolesti i da je čekala porodicu da joj pomogne i odvede je kući.

“Deco moja, vama je prihvatljivo da vam majka živi u hotelu? Zar nisam vredna borbe? Džone Rejnoldse, ja sam majka tvoje dece, svega što sam ti dala... Da, pisala sam neke besne mejlove i gluposti po Fejsbuku, pa šta?“, rekla je i dodala da se dve godine njenog života vrte oko toga da zapravo ostane u životu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: