Šta je pevač Linkin Parka poručio Krisu Kornelu u otvorenom pismu

Čester Benington, pevač Linkin Parka, ubio se u svojoj kući u Palos Verdesu u Kaliforniji i to na rođendan svog prijatelja Krisa Kornela, koji je samo dva meseca ranije skončao na isti način.

Izvor: Instagram

Četvrtak, 20.07.2017.

21:48

Šta je pevač Linkin Parka poručio Krisu Kornelu u otvorenom pismu
Foto: Gettyimages

Zasad nije poznato da li je smrt prijatelja gurnula Beningtona preko ivice, ali je poznato da ga je teško pogodila.

On je Kornelu uputio emotivno pismo nakon što je u maju svet obišla vest da je sebi oduzeo život vešanjem.

"Prošle noći sanjao sam Bitlse. Probudio sam se s 'Rocky Raccoon' u glavi, a žena me je zabrinuto posmatrala. Rekla mi je da je moj prijatelj umro. Misao na tebe mi je preplavila um i zaplakao sam. Još plačem, od tuge, ali i od zahvalnosti što sam podelio neke posebne trenutke s tobom i tvojom divnom porodicom. Inspirsasao si me na mnogo načina kojih nisi bio ni svestan. Tvoj talenat je bio čist i bez konkurencije. Tvoj glas bio je uživanje i bol, besd i oproštaj, ljubav i patnja - sve u jednom. Pretpostavljam da je to ono što smo svi mi. Pomogao si mi da to shvatim. Upravo sam gledao video u kom pevaš 'A Day In The Life' od Bitlsa i setio sam se svog sna. Želim da mislim da si se oprostio na svoj način. Ne mogu da zamislim svet bez tebe u njemu. Molim se da nađeš mir u sledećem životu- Šaljem ljubav tvojoj ženi i deci, prijateljima i porodici. Hvala ti što si mi dozvolio da budem deo tvog života". On se čak oprostio od velikog prijatelja pesmom "Hallelujah".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: