Nedeljni horoskop za period od 17.07. do 23.07.2017.

Pogledajte šta vam zvezde preporučuju na polju ljubavi, posla i zdravlja.

Izvor: B92

Nedelja, 16.07.2017.

22:12

Nedeljni horoskop za period od 17.07. do 23.07.2017.

Ovan

Hrana

Još ove sedmice će nervoza, a samim tim i „skokovit“ apetit i problemi sa varenjem, biti naglašeni, a onda ulazite u jedan opušteniji period. Neka osnova vaše ishrane u ovom periodu budu salate u kombinaciji sa grilovanim mesom.

Ljubav

Pričati o tome da nemate novih emotivnih prilika, bi prosto bilo smešno. U vašoj blizini i u komunikaciji sa vama su minimum dve osobe, sad – druga je stvar da li ste vi zainteresovani za njih ili ne. Vaša inicijativa i nije bila nešto naročita u prethodnom periodu, čak i ako postoje osobe koje vam se zaista dopadaju. U ovoj nedelji vas situacije ipak mogu pogurati u pravcu konkretnijih poteza. Ne zaboravite da je na samom kraju nedelje mlad Mesec u vašem polju ljubavi – vreme je da se zaista krene put nekih novih emotivnih priča. U vašim emotivnim i bračnim relacijama – i ove nedelje Mars i Sunce na poslednjim stepenima znaka Raka u kvadratu sa Uranom samo donose turbulenciju i nervozu. Nemojte dozvoliti da vas bes i impulsivnost uvedu u neka ponašanja zbog kojih biste žalili kasnije. Poslušajte savete voljene osobe, koja je sada mnogo stabilnija. Zaboravite na nervozu i opustite se.

Posao

Što se više nervirate, manje ćete uraditi. Što više pokušavate da držite pod kontrolom neke situacije, sve vam dodatno izmiče iz ruku. Na promene u ovom periodu ne možete uticati, pa je bolje da se prepustite toku događaja i vidite gde će vas odvesti. Ne mora da znači da će to automatski biti loše po vas. Druge osobe vam donose nove prilike, donose vam dobre predloge za saradnju i spremne su da se potrude oko vas. Prihvatite tuđu inicijativu, pomoć i podršku, jer će vam svakako činiti dobro. Vreme je i za kontakte sa strancima, ali i za pokretanje pravnih postupaka.

Novac

Venera u trećem polju donosi nove prilike za zaradu. Sigurno je da u ovom periodu možete dobiti novac sa više strana. Doduše, troškovi, naročito oni vezani za kuću i članove porodice i dalje su nepredvidivi, ali uspevate nekako da izlazite na kraj sa njima.

Zdravlje

Potrebno vam je opuštanje i odmor da ne biste više vrebali priliku da se posvađate sa onima koji vam dođu na put. Neophodno je da rasteretite svoj mozak. Starijima problemi sa pritiskom, krvnim sudovima.
Hrana

U ovoj nedelji vam prija lakša hrana i manji obroci. Bazirajte svoju ishranu na povrću – kuvanom, barenom, grilovanom. Ako volite ribu – slobodno navalite, a ako niste baš neki pobornik ovih specijaliteta, konzumirajte pileće ili ćureće meso.

Ljubav

Trigon Venere i Jupitera daje slobodnim Bikovima ove nedelje mogućnost za ulazak u emotivnu priču. Sad, problem je samo u jednom – koliko ste vi lično spremni da se odlučite samo za jednu osobu. Naime, vaša vladarka u znaku Bika sklona je da malo sedi na dve stolice, kao što ste vi skloni da čavrljate paralelno sa više osoba. Ovde se može dogoditi da istovremeno „radite“ na dva koloseka i pokrećete dve emotivne priče....kuda će vas sve ovo odvesti, to ćemo naravno, tek videti. U vašim emotivnim vezama i bračnim relacijama najbolje je da trenutno pustite da voljena osoba bije neke svoje bitke i da se nosi sa problemima kako zna i ume. Ne ometajte je u procesu, da ne bi došlo do nekog konflikta ili svađe između vas dvoje. Ono što možete da uradite jeste da ne pritiskate, već da zajedničke momente iskoristite za neke lepe aktivnosti i razgovore. Samo opušteno....

Posao

Vaše treće polje – komunikacija, dogovora, saobraćaja – prilično je loše postavljeno u ovoj sedmici. Zato bi valjalo izbegavati konfliktne situacije sa onima sa kojima sarađujete. Možete se nervirati oko papirologije, oko previše dinamike u vašem poslovnom životu – tu izgurajte još ovu nedelju kako znate i umete. Imate dobre pozicije za dogovore sa stranim firmama ili sa većim ustanovama. Takođe, možete dobiti pohvale na svoj račun, a neki od vas čak i neku formu unapređenja ili nagrade. Neki od vas mogu imati i poslovni put koji se vezuje za inostranstvo, koji bi trebao da da dobre rezultate.

Novac

Prilivi su vam dobri i to će se i ove nedelje nastaviti. Izbegavajte neke veće investicije, ulaganja, jer je malo verovatno da ćete profitirati. Takođe, pokušajte da smanjite troškove.

Zdravlje

I dalje stoji potreba za povećanim oprezom u saobraćaju. Ako se bavite rekreacijom, ili ako ste sportista, moguće su i lakše povrede.

Blizanci

Hrana

Ako ste „mesaroš“, možete sebi da date na volju tokom ove nedelje. Ipak, trudite se da smanjite unos mesnih prerađevina. Od povrća će vam najviše prijati šargarepa, tikvice, patlidžan. Takođe, dosta salata – mogu u kombinaciji sa mladim sirom.

Ljubav

Venera koja tranzitira kroz vaše polje ličnosti u divnom je aspektu sa Jupiterom iz vašeg polja ljubavi. Privlačite emotivne ponude sa svih strana, udvarača je koliko god hoćete oko vas i jedino što je potrebno jeste da date nekoj osobi „zeleno svetlo“ i otpočnete romansu. E, sad....sve bi ovo bilo više nego lako za izvesti da nije opozicije od strane retrogradnog Saturna. Ovo se može manifestovati na različite načine – možete čeznuti i patiti za nekim, i iz tog razloga biti nespremni da date novoj osobi šansu. Takođe, ovaj aspekt može doneti početak emotivne veze koji ima pomalo karmički karakter, ili sa osobom koja je daleko od vas, ili pak sa nekim sa kim imate veću razliku u godinama. U vašim emotivnim i bračnim relacijama u ovom periodu možete osetiti potrebu da negde sa strane pronađete ispunjenost i zadovoljstvo, jer postojećim odnosima niste zadovoljni.....

Posao

Vladar polja komunikacije i poslovne svakodnevice u dosta su lošim aspektima tokom ove nedelje. Vodite računa da odnos sa kolegama bude koliko toliko normalan i kvalitetan. Takođe, ove nedelje možete početi da se opušteno odnosite prema nekim obavezama, što može dovesti do problema ili do kritika od strane saradnika i poslovnih partnera. Trudite se da ono što morate da uradite, uradite na vreme, odgovorno i na pravi način. imate odlične predispozicije za dogovore sa novim poslovnim saradnicima, koji mogu biti i iz inostranstva. Nezaposleni neka budu aktivniji ove nedelje.

Novac

Trošite bez velikih razmišljanja, nadajući se da će vaši prilivi uspeti da pokriju sve. Do nekih promena može doći u postojećim dogovorima – možete dobiti manju sumu od očekivane. Ne razbacujte novac na neke neisplative investicije.

Zdravlje

U suštini, trebali bi da dosta dobro prođete kroz ovu nedelju, ukoliko ste mlađi pripadnik znaka. Kod starijih je ipak potreban oprez, i što se ishrane tiče, ali i po pitanju nekih hroničnih problema.

Rak

Hrana

U ovoj nedelji vam je metabolizam usporen, pa morate izbegavati tešku hranu, previše začinjenu, previše kaloričnu, slatkiše. Više se okrenite voću, naročito povrću – koje možete kombinovati sa mlečnim proizvodima. Meso u malim količinama.

Ljubav

Vladar vašeg znaka, Mesec, trenutno je u opadanju i definitivno ovo nije najbolji momenat da započinjete neke nove emotivne priče. Doduše, da se ne lažemo – kod jako malog broja vas zaista postoje ozbiljna ljubavna dešavanja. Uglavnom se sve to svodi na neke varnice, na neke ponude neobaveznog tipa ili mogućnosti za ulazak u odnos sa zauzetim osobama. Možete da forsirate dešavanja, ali je maltene pa nemoguće da ćete uspeti da isforsirate pravu ljubavnu priču. Sedite gde ste i čekajte neke bolje okolnosti, a u međuvremenu se zabavljajte. I to je to. U vašim emotivnim vezama i bračnim relacijama još ova nedelja je dosta naporna i traumatična. Balans između vas i partnera može biti žestoko poljuljan i itekako je moguće da će u nekim odnosima doći i do konačnog razlaza. Nadamo se da vaša veza neće proći tako....

Posao

Još jedna nedelja u poslovnom segmentu koju će Rakovi želeti da što pre zaborave. Drugi će nervirati vas, vi ćete nervirati druge, posla ćete imati preko glave, a nove obaveze će vas spopadati sa svih strana. Čuvajte se bilo kakvih ishitrenih poteza u nastupu besa ili onoga da vam je „svega preko glave“. Pokušajte da zadržite svoj mir i racionalno razmišljanje. Od sledeće sedmice ulazite u novu fazu kada je posao u pitanju, budite još malo strpljivi. Neke svoje planove možete početi lagano da realizujete i radite na njima, naročito ako se oni vezuju za saradnju sa strancima ili firmama iz inostranstva.

Novac

Vaše finansijske pozicije i nisu toliko loše u ovom periodu. Koristite povećane prilive da biste se rešili nekih dugovanja koje vučete. Vi lično, smanjite troškove, koliko god je to moguće.

Zdravlje

Nervoza, problemi sa spavanjem, problemi sa varenjem, problemi sa zubima kod pojedinih....dosta napeta i turbulentna nedelja. Stariji Rakovi neka obrate pažnju na pritisak i krvne sudove.

Lav

Hrana

Ovi dani vam baš i ne pogoduju, pa je potrebno da vrlo vodite računa o načinu na koji se hranite. Bilo bi divno kada bi samo povrće i voće (u manjoj meri ) bili tokom ove nedelje na vašem stolu. Ako ne možete, onda se makar potrudite da smanjtite konzumaciju mesa, mesnih prerađevina, slatkiša.

Ljubav

Slobodni Lavovi mogu da se odluče na obnovu kontakta sa bivšim emotivnim partnerom. Moram da vas upozorim na vreme –sve to može krenuti fino, ali nemojte da se iznenadite ukoliko vrlo brzo shvatite da možda niste trebali da čačkate staru priču....Oni koji su ostavili prošlost „ad acta“ sad mogu malo da se kombinuju, jer iskreno – u ovoj nedelji neki kvalitetan odnos teško da možete započeti. Pustite da vas nosi strast, pa gde vas odvede....Ako pak želite nešto ozbiljnije, onda ćekajte sam kraj nedelje i mlad Mesec u vašem znaku, kao i period koji ide nakon toga....U vašim emotivnim i bračnim relacijama, dokle god ne dozvolite da vaše raspoloženje unosi pometnju u odnos, dotle ćete dobro funkcionisati sa partnerom. E, to vaše raspoloženje jeste problem – bićete nervozni za sve pare i možete praviti konflikte, i sa razlogom....ali i bez njega...

Posao

Merkur u vašem znaku u dobrom je aspektu sa Venerom i retrogradnim Saturnom, pa Lavovi itekako mogu povući prave poteze u poslovnom segmentu. Podršku imate, smirenost i racionalnost u sebi morate pronaći, bićete ubedljivi i sa vama će se moći voditi konstruktivni razgovori o poslu. Sve ovo obećava dobre rezultate. Ono što predstavlja problem ove nedelje je kvadrat vašeg vladara Sunca, ali i Marsa u polju podsvesti, sa Uranom. Promene koje se budu dešavale mogu jako uticati na vas, činiti vas nervoznim i impulsivnim. Ne donosite neke odluke poneseni trenutnim besom i isključivošću.

Novac

Novčane prilike bi trebale da budu dosta bolje tokom ovog perioda. Dugovanja koja vam stoje nad glavom doduše, moraćete da rešavate što pre – milom ili silom.

Zdravlje

Stariji pripadnici znaka koji imaju problema sa krvnim sudovima, pritiskom ili kardio vaskularnim sistemom, moraće da budu oprezniji u ovom periodu. Češće kontrole kod lekara se preporučuju.

Devica

Hrana

Iako ćete ove sedmice imati želju da češće uživate u mesu i mesnim prerađevinama, ipak bi trebali da se više okrenete ka ribi i morskim plodovima. Od mlečnih proizvoda sada vam najviše odgovaraju jogurti, koje možete kombinovati i sa svežim voćem.

Ljubav

Usamljene Device su u jednom finom i podsticajnom raspoloženju. U vašem emotivnom segmentu ima jakih aktivnosti, privlačite pažnju i lako ostvarujete kontakte sa suprotnim polom. Doduše, sve se nekako najviše vrti oko poslovnom segmenta, odakle vam sada najviše prilika i ide. Dosta toga se vrti samo oko flertovanja i neke interesantne komunikacije, ali neka od ovih priča može otići i u ozbiljnijem pravcu. Samo se potrudite da osoba koju „izaberete“ bude slobodna....U vašim emotivnim i bračnim relacijama - najbolje bi bilo da se u potpunosti posvetite odnosu sa voljenom osobom. Pravite planove, budite aktivni, idite na godišnji odmor zajedno. Nemojte dozvoliti sebi da imate višak slobodnog vremena, jer sada vrlo lako možete skrenuti u neka flertovanja i tajna domunđavanja sa drugima. U prevodu – itekako je moguće da odšetate u pravcu neke avanturice....

Posao

Povlačite prave poteze u ovoj nedelji – imate odličnu komunikaciju sa nekim ljudima, uspevate da se nametnete kao osoba koja je prava za posao, i lako možete sklopiti vrlo isplative dogovore i saradnje. Za svoje planove imate podršku drugih, moguće čak i nadređenih i očigledno je da je pravi trenutak da ovo i pokrećete. Ono na šta biste trebali da obratite pažnju jesu neki kolegijalni odnosi – itekako se može dogoditi da vas ponašanja i postupci onih sa kojima dugo radite iznenade, iznerviraju, izbace iz takta. No, ako ništa drugo – bar ćete ubuduće znati na koga možete da računate, a koga da odmah otpišete....

Novac

Novčane prilike mogu biti prilično dobre tokom ove nedelje. Malo obratite pažnju ako imate nameru da investirate ili uložite novac. Proverite isplativost....

Zdravlje

Kod starijih pripadnika znaka potreban je nešto veći oprez i vođenje računa kada je zdravlje u pitanju. Ne izlažite se preteranim naporima.

Vaga

Hrana

Generalno gledano – osećate se dobro i održavajte dobar energetski nivo i pozitivno usmerenje pravilnom ishranom. Pošto volite slatko, možete slobodno navaliti na svo voće tokom ove nedelje. Kombinujte ga sa mlečnim proizvodima sa smanjenim procentom masti.

Ljubav

Drage moje slobodne Vagice, došlo je vreme da se malo zanosite, da malo maštate, da malo pokušavate da sedite na četiri do osam stolica.....A da li će vam ovo uspeti? Pa naravno da hoće. Vaša je pažnja rasuta, flertujete, čavrljate, blistate. Čuvajte se zločestog retrogradnog Saturna koji se sprema da vas i u ovoj, ali i u sledećoj nedelji „proguta“. Neko sa kim imate razliku u godinama, neko ko vam dolazi kao karmičko iskušenje može vas skleptati očas posla. Ali, ako je za utehu – makar će vam na početku biti super....U vašim emotivnim vezama i bračnim partnerstvima najbolje bi bilo da se malo povučete i da budete sa voljenom osobom samo kada je ona u potpunosti rasterećena i slobodna od svojih obaveza i problema. Vi ste u odličnom raspoloženju, ali druga strana nije, pa je bolje da neke intenzivnije kontakte i susrete ostavite tamo za vikend.....

Posao

U poslovnom segmentu i svuda oko vas – samo neka turbulencija, samo neka gužva, samo neki problemi. Svi su nervozni, svi su napeti, varnice i svađe izbijaju u svakom momentu. Ako iole budete pametni (a to svakako jeste) ništa od ovoga vas neće ni okrznuti. U prevodu – vi ćete odlično proći u ovoj sedmici. Vama idu dobri dogovori, vaši se planovi polako ostvaruju, otvara vam se i inostranstvo i neke nove poslovne prilike. Zato sedite i uživajte. Gledajte samo da ne napravite neku grešku ili da se suviše oslanjate na kolege i na njihovu pomoć. Sve ostalo će biti baš kako treba.

Novac

Novac vam dolazi, trudili se ili ne trudili. Sad, potpuno je druga stvar što vi uspevate da ga potrošite do poslednjeg cvonjka.

Zdravlje

Stariji pripadnici znaka mogu imati manjih problema sa pritiskom, sa alergijama, eventualno sa ishranom. Mlađe Vage su odlično.

Škorpija

Hrana

Mleko i mlečne proizvode ili u potpunosti izbegavajte, ili ih konzumirajte u malim količinama. Meso i povrće ili kuvajte, blanširajte, grilujte. Što manje ulja, što manje masti, kao i začina. Voće možete uzimati u većim količinama.

Ljubav

Ako ste usamljeni, možete započeti nešto tajno, možete započeti nešto sa osobom sa kojom imate razliku u godinama, možete se igrati, možete se kombinovati, možete ludovati, ići sa cveta na cvet, ma možete uživati! Ali, sa naglaskom na „uživati“. Ako hoćete da volite, ali onako da vam nije dobro od ljubavi, onda vam i ove nedelje stoji – šipak. Svidelo vam se ili vam se ne svidelo, u svim ovim dešavanjima samo će se igrati na kartu strasti, ali ne i ljubavi. Za ljubav, onu pravu, još morate da strpljivo čekate. U vašim emotivnim vezama i bračnim partnerstvima – najbolje bi bilo da jedno drugo izbegavate u širokom luku. Emotivni partner vas samo nervira – doduše, vas sada sve nervira, pa je zato odličan trenutak da se lepo isvađate sami sa sobom ili sa onima koji vam unose stres, a ne sa voljenom osobom. Tamo negde od vikenda je bolja prilika za vas dvoje – vi ćete biti mirniji, pa će sve funkcionisati lakše.

Posao

Morate u hodu da menjate neke planove, shvatate da na neke osobe ne možete više da računate, ono što želite da pokrenete prolongira se ili prekida u poslednjem trenutku, kada vam je već na dohvat ruku. U prevodu – evo jedne divne i turbulentne poslovne sedmice pred vama. Doduše, neće sve ići baš po lošem, dobićete neke ponude za koje ćete moći da se uhvatite, dobićete neke poslovne predloge koje ćete moći da realizujete u narednom periodu. E, dok taj naredni period ne dođe, vi se trudite da ne reagujete previše impulsivno i da ne kvarite saradnje u kojima ste.

Novac

Novčane prilike su dobre, obzirom na to koliko je turbulentno sve ono što je vezano za posao. Ako ništa drugo, satisfakcija vam dolazi kroz finansije....

Zdravlje

Trebaće vam dobri živci, trebaće vam mnogo energije i strpljenja. Problemi sa spavanjem, problemi sa stomakom, problemi sa nekim „trčećim“ virusima, kod starijih – i pritisak i krvni sudovi.

Strelac

Hrana

Meso tokom ove sedmice konzumirajte u manjim količinama. Sa povrćem možete sebi da date u potpunosti na volju – da ga kuvate na pari, grilujete, pravite salate. Od voća vam se preporučuju lubenice, dinje, borovnice, maline.

Ljubav

Ako ste slobodni, vi se baš dobro osećate u ovom periodu. Imate tušta i tma emotivnih prilika, neke nove i zanimljive osobe se motaju oko vas, pokušavajući na svaki način da vas osvoje. No, da znate da vas ni emotivna prošlost neće pustiti na miru – tu je ona, iza ćoška, spremna da vas ubode u srce i misli onda kada to najmanje očekujete. U vašim emotivnim i bračnim relacijama – poboljšanje koje ste za kratko osetili u odnosu sa voljenom osobom – naravno da nije potrajalo. Vi i partner pokušavate da balansirate, i to vam povremeno i uspeva, ali evidentno je da imate opet istih padova koje ste imali i pre. Kao da neke situacije nisu rešene do kraja i non stop se vraćate na jedno te isto. Ovo naročito važi za one koji su u bračnim zajednicama. No, trenutno i jedno i drugo puštate da sve ide kako ide, nadajući se da će se stvari same od sebe „posložiti“. Možda je to u ovom trenutku i najpametnije. Ako je moguće, bilo bi odlično da u ovom periodu odete na zajednički odmor. Na taj način biste znatno popravili stvari.

Posao

Da ćete proći bez kriza, bez turbulencije i bez problema u ovoj nedelji – ma nećete. Ali, to je manje važno. Ono što je sada neizmerno bitno jeste da se mnogo toga okreće u vašu korist. Itekako su ove nedelje mogući i novi poslovni dogovori i novi projekti i nove saradnje. Neki od vas će moći da promene radno mesto, da napreduju jedan stepenik više, da dobiju neku formu pohvale ili novčane nagrade. Ako ste nezaposleni, prijatelji vam mogu pomoći oko pronalaženja posla ili vas usmeriti na pravu stranu. Kada budete sve sabrali i oduzeli, shvatićete da niste prošli ni malo loše.....

Novac

Nije bajno po pitanju finansija, samo iz jednog razloga – suviše ste dugo u novčanom problemu, dosta toga morate vratiti i pokrpiti, pa ove prilive koje dobijate automatski prosleđujete dalje....

Zdravlje

Dosta bolja situacija u zdravstvenom segmentu, koja će se najviše pozitivno odraziti na mlađe pripadnike znaka.

Jarac

Hrana

Nadimanje, teže varenje hrane i reakcija na određene namirnice biće prisutni tokom ove nedelje. Jedite lakšu hranu, više baziranu na povrću i voću. Mlečni proizvodi umereno, oni sa smanjenim procentom mlečne masti.

Ljubav

Usamljenim Jarčevima čak dve emotivne prilike. Da, da – više osoba je onako, ozbiljno zainteresovano za vas i moram da priznam da ni vi niste ni malo ravnodušni. No, vladar vašeg znaka ide retrogradnim hodom, pa vi ili kaskate za dešavanjima, ili sebe nepotrebno sputavate i kočite, ili pak još uvek razmišljate o nekoj emotivnoj prošlosti. Šta god da je od ovog svega u pitanju, dragi moji – ne bi valjalo da propuštate prilike, pogotovo što one ne izgledaju ni malo loše. Presecite i odlučite se već jednom. U vašim emotivnim i bračnim relacijama još ove nedelje stoje veliki problemi. Šta više, ovaj period čak može biti nakupljanje i kulminacija svega što se loše odvijalo u proteklom periodu. Kao da mora da nastane džumbus da bi se iz njega izrodilo zadovoljavajuće rešenje.

Posao

U polju ozbiljnih poslovnih partnerstava i saradnji nalaze se Sunce i Mars i to u kvadratnom aspektu sa Uranom. Evidentno je da je poslovni segment vrlo turbulentan i da vas sve ovo jako pogađa i uznemiruje. No, Jupiter u vašem polju karijere ozbiljno vas podržava i gura napred, tako da je jasno da ćete iz celog ovog kuršlusa izaći, i to brže nego što mislite. Tokom ove nedelje zanimljivi poslovni predlozi mogu doći do vas, neki ljudi će se ozbiljno potruditi da vas zainteresuju za saradnju sa njima, a nadređeni i vi ćete uspeti da pronađete zajednički jezik. Budite strpljivi, vreme za vaše uspehe je već vrlo, vrlo blizu.

Novac

Ne mogu da kažem da imate da možete da se rasipate, ali svakako je novčana situacija bolja nego u proteklom periodu.

Zdravlje

Venera u polju zdravlja u opoziciji je sa vladarom vašeg znaka, što bi govorilo o tome da je potrebno da neke navike promenite da biste se osećali bolje.

Vodolija

Hrana

Izbegavajte meso, a ako već ne možete da odolite, onda neka to bude piletina ili ćuretina, i to samo u grilovanoj varijanti. Pohovano i prženo ne. Povrće će vam prijati u većim količinama, isto kao i voće – preporučuju vam se breskve i kajsije.

Ljubav

Venera u vašem polju ljubavi, životnih zadovoljstava „radi“ punom parom. Vodolije sa osmehom na licu flertuju, igraju se, ma baš vam je zanimljivo! Strasti su jake, sve su prilike otvorene i samo se čeka jedno – da se desi! A ove nedelje to „nešto“ može da se desi očas posla. Ne sputavajte i ne kočite sebe, čak i ako je vaša emotivna „prilika“ sa razlikom u godinama. Zaljubljene oči ne vide koje je ko godište, zar ne? U vašim emotivnim i bračnim relacijama sve bi bilo divno i predivno i savršeno i najbolje moguće, samo da nije tog Marsa i Sunca u kvadratu sa suvladarom vašeg znaka, Uranom. E, taj će vas aspekt onako baš lepo prodrmati i dovesti do toga da ste vi i voljena osoba non stop na klackalici. Čas ćete se voleti do neba, čas ćete se svađati toliko da će grmeti i sevati oko vas. Ono što je dobro u svemu ovome, jeste da će to svađanje biti kratkotrajno – izgrmite se i istutnjite....i onda se opet posle dva sata volite....

Posao

Povremeno će se situacije u poslovnom segmentu dešavati u potpunosti van vaše kontrole. No, budite sigurni u jedno - ništa od ovoga neće se suštinski i na duži rok odraziti negativno na vas. Ako neki ljudi ili neki poslovi treba da otpadnu, ma neka idu! Ono što je bitno jeste da je pred vama period kada će se otvoriti ono što je zaista dobro, što vas vodi u neke ozbiljnije i uspešnije poslovne priče. Otvaraju vam se odlične mogućnosti da ostvarite saradnju sa jakim firmama ili pojedincima, a inostranstvo će postajati sve aktuelnije.

Novac

Novčane prilike su i dalje odlične. Nemojte se ove sedmice uplitati u neka veća investiranja ili ulaganja novca, jer možete proći lošije nego što ste se nadali.

Zdravlje

Oni koji imaju problema sa pritiskom, krvnim sudovima, kardio vaskularnim sistemom, stomakom – neka obrate više pažnje ove sedmice. Kod mlađih pripadnika znaka biće aktuelni nesanica i premor.

Ribe

Hrana

Preporuka za vas je i dalje – meso u umerenim količinama, a što se povrća i voća tiče, tu preterujte koliko god vam volja. Slatkiše izbegavajte – okrenite se voćnim salatama ili kombinaciji mlečnih proizvoda – jogurta i kiselog mleka u koje možete umešati omiljeno voće.

Ljubav

Pravi je trenutak da otpustite neku emotivnu prošlost i nastavite dalje, oslobođeni i rasterećeni. U vašem polju ljubavi i životnih zadovoljstava sve prosto „ključa“ od dešavanja i trebali bi da ih iskoristite i uživate do maksimuma. Nemojte razmišljati o tome koliko su ove priče i flertovanja u koja se upuštate sigurni i „na duži rok“, jednostavno – dajte sebi priliku da se opustite. Videćete koliko će vam sve ovo prijati! U vašim emotivnim i bračnim relacijama – najbolje bi bilo da vi i partner otputujete negde i distancirate se od svih. Shvatićete da drugi mnogo utiču na vaš odnos i da vam ne dozvoljavaju da pronađete svoj mir, naročito članovi vaše ili partnerove porodice. Ovo je odličan trenutak da se ponovo povežete i vratite jedno drugom.

Posao

Ova sedmica Ribama može doneti zanimljive saradnje, interesantne preokrete u poslovnoj svakodnevici i predloge o kojima bi itekako vredelo razmisliti. Ne mogu da kažem da će dani pred vama biti u potpunosti mirni, jer je poslovni sektor uzburkan, mnogo je gužve i dinamike, pa samim tim – i nervoze, ali ono što je izvesno jeste da sa svim ovim situacijama možete lako izaći na kraj. Imate par kolega sa kojima se dobro uklapate i na koje možete da računate, pa se više okrenite ka njima. Obratite pažnju na inostranstvo, jer vam odatle dolaze nove mogućnosti.

Novac

Prilivima ćete biti zadovoljni, ali će na žalost, odlivi novca i troškovi biti veći nego inače. No, ono što morate regulisati, obavite i stavite ad acta.

Zdravlje

Jedino bi starije Ribe trebale da obrate više pažnje na zdravstveni segment, i to uglavnom ako imaju probleme sa pritiskom. Mlađi pripadnici znaka se osećaju odlično.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: