Šta sluša kanadski premijer ovog leta?

Kanadski premijer Džastin Trudo objavio je na sajtu Spotifaj plej-listu pesama koje sluša ovog leta. Medju omiljenim izvodjačima kanadskog premijera su Drejk, Fijona Epl, Piter Gabrijel, Nena Čeri i drugi, prenosi AP.

Izvor: B92

Nedelja, 16.07.2017.

12:45

Šta sluša kanadski premijer ovog leta?
Foto: Tanjug / Jeff McIntosh/The Canadian Press via AP

"Šta slušam ovog leta? Šta bi trebalo?", napisao je na engleskom i francusko Trudo kada je objavio listu na Tviteru. Trudo (45) nije prvi svetski zvaničnik koji objavljuje listu pesama na sajtu Spotifaj, a pre njega to je učinio bivši predsednik SAD Barak Obama 2015. godine koji je otkrio da voli da sluša Stivija Vondera, Boba Dilana, Aretu Frenklin...

Očekivano, više od trećine njegove liste od 39 pesama zauzimaju kanadski izvođači. Tu su i Drejk "Signs", Šon Mendes "There's Nothing Holin' Me Back" i Alesija Kara "Scars to Your Beautiful".

Premijer sluša i mega hit Luisa Fonsija "Despacito", kao i evergrin "Everybody Hurts" R.E.M-a.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: