Tramp zabranio ulazak u SAD kandidatu za Oskara

Američki predsednik Donald Tramp nedavno je zabranio svim izbeglicama ulazak u SAD na četiri meseca, a u međuvremenu je saopšteno da od zabrane nije izuzet ni jedan kandidat za ovogodišnjeg Oskara.

Izvor: B92

Subota, 28.01.2017.

14:35

Tramp zabranio ulazak u SAD kandidatu za Oskara
Foto: GettyImages

Na Tviteru je potvrđeno da muslimanski režiser Ašgar Farhadi neće prisustvovati ovogodišnjoj ceremoniji dodele jedne od najprestižnijih filmskih nagrada, piše Independent.

Farhadijev film “The Salesman” nominovan je u kategoriji za najbolje strano ostvarenje, zajedno sa filmovima ”Land of Mine” (Danska), “A Man Called Ove” (Švedska), ”Tanna” (Australija) i ”Toni Erdmann” (Nemačka). U narednih 90 dana, vizu neće dobiti građani Irana, Iraka, Libije, Somalije, Sudana i Jemena.

Dodela Oskara biće održana 26. februara, a “The Salesman” će se u britanskim bioskopima pojaviti 31. marta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

31 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: