"Seks je tajna moje mladolikosti"

Pitate se kako Suzan Sarandon uvek uspeva da izgleda tako dobro? Čuvena 69-godišnja glumica će vam otkriti tu tajnu.

Izvor: Huffington Post

Utorak, 17.05.2016.

14:43

Foto: Tanjug / AP Photo/Thibault Camus

“Seks – odličan je za kožu”, rekla je Sarandonova u intervjuu za magazin "Ju" kada su je pitali da im otkrije tajnu svoje lepote.

Glumica, koja će u oktobru napuniti 70 godina, kaže da joj je neko nedavno rekao da “liči na mlađu Suzan Sarandon” i dodaje da je tu mladolikost održala zahvaljujući zdravom načinu života.

Osim zaštite od sunca, svakodnevnog vežbanja, izbegavanja cigareta, Suzan dodaje i pozitivan odnos prema životu kao važan eliksir mladosti.

“Morate da se brinete o sebi”, kaže Sarandonova. “Da biste ostali mladi i zdravi, treba da izbacite iz života toksične stvari i toksične ljude. Smejte se i imajte seks – ako se dovoljno srećni da ga dobijete – to su takođe važne stvari.”

Iako rado prima komplimente, kaže da se ne plaši starenja.

“Nikad nisam smatrala da ću izgubiti seksualnost, senzualnost, radoznalost i životnu snagu s godinama”, kaže Sarandonova. “Osećam se seksepilno koliko i nekada, zapravo i više. Više se sviđam sebi sada, jer imam više iskustva”, kaže ona.

Suzan Sarandon ,koja je izjavila da se nikad neće podvrgnuti plastičnoj hirurgiji, kaže da u tome ne vidi lepotu.

“To je personifikacija straha. To je potpuno neprivlačno i pokazatelj je da osoba nije u skladu s onim što joj se prirodno događa”, kaže glumica.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: