Vodič za biranje idealne kuhinje

Izbor pravog kuhinjskog bloka je temelj funkcionalnosti i stila vaše kuhinje, ali i investicija koju treba pažljivo planirati. Zato obratite pažnju na sledeće da bi vaša kuhinja postala pravi gastro raj! Emmezeta je tu da vam pomogne i inspiriše vas.

Izvor: PR tekst

Utorak, 29.12.2015.

14:09

Default images

Kuhinja je jedan od najzahtevnijih prostora i veoma bitan element funkcionalnog i moderno organizovanog doma. Kako se kuhinja bira da traje, pri izboru kuhinjskog bloka treba imati u vidu: materijal od kog je napravljena; dizajn i boju koji ne bi trebalo isključivo da prate trendove već da odgovaraju vašem ukusu i potrebama, kao i da imaju trajniji efekat u vašem enterijeru; dimenzije prostora; funkcionalnost i raspored elemenata prilagođen potrebama osoba koje će najviše vremena provoditi pripremajući ukusna jela.
Ako je vaša kuhinja povezana sa trpezarijom i dnevnom sobom, ova dva segmenta prostora bi trebalo da budu stilski usaglašena i vizuelno deo je jedne celine. U malim stanovima je posebno značajno da kuhinjski blok bude napravljen po meri kako bi prostor bio iskorišćen na pravi način, a da ne deluje prenatrpano. Čak i kada imate kuhinjski prostor veći od prosečnih 4-5 m2, najbolje je kada su elementi prilagođeni vašim potrebama.
Dozvolite sebi da se igrate kombinacijama boja i materijala u vašoj kuhinji. Ali, razmišljajte dugoročno, jer kuhinja se „ne kupuje svaki dan“. Birajte boje koje će vam prijati i inspirisati vas da pripremate gastronomske užitke za vaše najmilije, a pri izboru materijala i ugradnih elemenata najpre uzmite u obzir kvalitet i način održavanja.
Kao što je svaki korisnik kuhinje poseban, tako i kuhinjski blok treba da bude prilagođen različitim potrebama. Kvalitetna, moderno dizajnirana i funkcionalna kuhinja po porudžbini uvek je dobar izbor. Emmezeta je pravo mesto ukoliko tražite kvalitet i stil po dobrim cenama. U Emmezeti na SUPER AKCIJI -20% (od 14.12.2015. do 10.1.2016.) su fantastične kuhinje po porudžbini koje mogu postati baš vaša kuhinja iz snova. Iskoristite priliku i po povoljnim cenama stvorite vaš gastro raj.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: