"NASA krije da je našla vanzemaljce na Mesecu"

Bivša zaposlena američke Nacionalne vazduhoplovne i svemirske administracije tvrdi da su tokom posete Mesecu primećena tri leteća tanjira.

Izvor: Daily Mail

Petak, 25.12.2015.

09:06

Default images

U svom video-svedočenju Dona Hare tvrdi da je svemirska agencija skrivala činjenicu da su njeni astronauti videli letelice koje je u ličnoj prepisci nazivala „Deda Mrazom“.

Hare kaže da su joj mnogi iz NASA rekli da je jedna od Apolo misija imala priliku da vidi tri prizemljena NLO.

Ona ne precizira ni ko su ti ljudi koji su s njom podelili tu informaciju, niti kada se susret odigrao.

“Ušla sam u zonu ograničenog pristupa ,gde se nalazila foto-laboratorija, baš u trenutku kad su razvijali film sa fotografijama napravljenim na Mesecu i nekim satelitskim fotografijama”, priseća se Hare.

“Jedan čovek skrenuo mi je pažnju na jedan deo mozaika. Mislim da su to bile satelitske slike, ali nisam sigurna. Videla sam okruglu senku koja pada na drveće na slici. Znala sam da misli da je to NLO, ali da ne sme to da mi kaže”, objašnjava ona. Ne samo da Hare optužuje NASA za skrivanje podataka od javnosti, nego i za izmenu i skrivanje više hiljada fotografija.

Ona stoji iza toga da agencija briše sve anomalije s fotografija, pre nego što ih prikaže javnosti. Inače, ona je u NASA radila kao ilustrator i tehničar za foto-slajdove i primila je mnogo nagrada za svoj rad.

“Bila sam zaprepašćena kad sam shvatila da imaju poseban protokol za brisanje NLO sa fotografija”, kaže Hare.

Ona tvrdi da je kodno ime za neidentifikovan leteće objekte koje su astronauti videli na Mesecu bilo “Deda Mraz” i da je agencija pretila onima koji progovore o tome šta se radi sa fotografijama da će izgubiti penziju.

“Meni nisu pretili, ali sam dobila poruku da ne treba o tome da govorim”, kaže ona. “Ali ja sam već govorila o tome toliko mnogo da im verovatno više nije ni važno.”
NASA nije reagovala na ove optužbe.

Hare nije jedina koja tvrdi da NASA skriva postojanje vanzemaljaca.

Mlađi vodnik Karl Vulf, koji je radio za direktora obaveštajne službe u sedištu Komande taktičkog vazduhoplovstva, tvrdi da je video manipulisanje fotografijama kako bi se izbrisale anomalije na Mesečevoj površini.

Vulf kaže da je imao priliku da vidi i prave fotografije iz kojih su isečeni delovi površine Meseca i da mu je jedan zaposleni rekao da je tamo pronađena baza koju su napravili vanzemaljci.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

154 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

16 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: