Sveštenik tvrdi da je video pakao i tamo čuo muzičku zvezdu: "Njenom pesmom muče grešnike" VIDEO

Džerald Džonson, sveštenik iz Mičigena, nedavno je na TikToku objavio video u kojem tvrdi da je 2016. godine "privremeno preminuo od posledica srčanog udara i završio u paklu". Kaže da je svedočio "stravičnim prizorima mučenja i bola", a tu je torturu, kaže, pratila muzika koja "izaziva traumu".

Život

Izvor: index.hr

Četvrtak, 26.01.2023.

17:08

Sveštenik tvrdi da je video pakao i tamo čuo muzičku zvezdu:
Foto: Profimedia

"Moj duh je napustio moje fizičko telo. Mislio sam da idem prema gore jer sam mislio da sam učinio toliko dobra u ovom životu, pomogao tolikim ljudima i doneo toliko odluka koje su bile Božje odluke. Ali umesto da sam išao gore, ja sam sišao. Ušao sam doslovno u središte Zemlje. Tamo je pakao", ispričao je Džerald.

Tvrdi da je video "bol i mučenje koje ne bi poželeo ni najgorem neprijatelju", uključujući čoveka koji je hodao na sve četiri poput psa i koji je pun opekotina od glave do pete. "Oči su mu bile izbuljene, i gore od toga - nosio je lance na vratu… Demon je držao lanac", rekao je Džonson.

"Čuo sam kako izvode Umbrella od Rijane..."

"Čuo sam kako izvode "Umbrella" od Rijane i "Don't Worry Be Happy" Bobija Mekferina. Znam da je puno tekstova i pesama inspirisano demonima. Koriste te pesme kao instrumente za mučenje. Da bi stvari bile gore, demonski zbor koji izvodi te pesme namerno to čini netačno kako bi naneo maksimalnu bol", dodao je. "Svi stihovi svake pesme su tu da vas muče zbog činjenice da niste poštovali Boga kroz muziku dok ste bili na Zemlji… Odlučili ste da obožavate Sotonu ponavljajući stihove koje je on nadahnuo da dođe na Zemlju", ispričao je Džerald koji se, kaže, na kraju "uzdigao iz pakla i vratio na Zemlju".

"Bog mi se obratio i rekao: 'Potajno si bio ljut na ljude koji su ti naudili, nadao si se da ću ih kazniti. Želim da se usredsrediš na zadatak koji ti dajem. A ti ljudi nisu tvoji, moji su.' Čovek koji ne želi da oprašta je čovek koji je zaboravio da mu je bilo opraštano", zaključio je.
@geraldajohnson1 My experience when I saw hell in February 2016. I’ll never be the same after that. #hell #jesus #unforgiveness #forgive #godsaid #encouragement #geraldajohnson #jesuslovesyou #moveforward ♬ original sound - Gerald Johnson

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

176 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: