Srpkinja je pre 2 godina postala rekorderka zbog zadnjice i ne misli da stane: "Što veće, to bolje"

Manekenka Nataša Kraun postavila je sebi jasan cilj, želi da ostane u Ginisovoj knjizi rekorda kao vlasnica najveće zadnjice na svetu.

Život

Izvor: B92

Petak, 06.01.2023.

12:45

Srpkinja je pre 2 godina postala rekorderka zbog zadnjice i ne misli da stane:
Foto: Profimedia

Inače, Nataša je Šveđanka srpskog porekla koja je u ispunjenje svoga sna već potrošila više od 120.000 evra, rezultati su itekako vidljivi, ali sada je muči to što joj se muškarci boje da joj priđu, piše The Sun.

Plaše se, kaže, i njenog tela i njene ličnosti.

"Želim najveću gu*icu na svetu. Ona me čini slavnom. Što veće, to bolje", kaže.
Foto: Profimedia
"Moja poslednja veza bila je pre sedam godina. Prilično sam ekstremna pa mislim da me se ljudi boje'', kaže. Iz njene perspektive, ono što se muškarcima kod nje čini ekstremnim, vrlo je jednostavno:

"Imaš moju ličnost, a onda imaš moje telo i povrh toga sve ostalo. Eto, to je ekstremno", objašnjava manekenka koju je svet upoznao baš zbog ekstremnog izgleda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

169 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: