Udala se za krpenu lutku, a u braku nevolje: "Prevario me je ali ostajem sa njim zbog našeg sina"

Mejrivon Roka Morajes (37) bila je spremna da proslavi svoju prvu godišnjicu s krpenom lutkom Marselom, ali ostala je slomljenog srca nakon što je njena prijateljica videla Marsela kako se našao u motelu s drugom ženom.

Život

Izvor: B92

Sreda, 16.11.2022.

12:31

Default images

Mejrivon je svoju burnu romansu s Marselom započela kada je njena majka napravila krpenu lutku nakon što je slušala njene pritužbe kako nema s kim da pleše, kako piše Mirror. I 18. decembra 2021., par je svoju vezu učinio zvaničnom na ceremoniji venčanja kojoj je prisustvovalo 250 zvanica. Nije ni prošlo dugo nakon venčanja kada su u svoju porodicu uveli još jednog člana – bebu lutku Marselinja, u 'kućnom porođaju' uz pomoć medicinske sestre i lekara.
Nažalost, u njihovoj vezi brzo su nastali problemi. Mejrivon iz Brazila tvrdi da ona i Marselo sada spavaju u odvojenim sobama nakon što je otkrila da ju je varao s drugom ženom. Sada je progovorila o njihovoj romansi u videu na TikToku, koji je skupio 1,6 miliona pregleda i više od 120 hiljada lajkova.

"Saznala sam preko prijateljice koja mi je rekla da je videla Marsela kako ulazi u motel s drugom ženom dok sam ja bila tri noći i tri dana u bolnici s Marselinjom, našim sinom, koji je imao virus. Prvo sam mislila da laže, ali onda sam počela da pretražujem ​​njegov telefon i videla sam razgovore pa sam bila sigurna da me vara. Sve je poricao i govorio da me jako voli te je tražio da mu oprostim", objasnila je.
Iako je u početku razmišljala o potpunom izbacivanju Marsela iz kuće, pristala je da ga pusti da ostane zbog svoje dece, Kerol i Dijega, te njihove 'bebe' Marselinja.

"Htela sam da ga izbacim iz kuće, ali naše dete je još malo i u ovoj fazi bi mu otac jako nedostajao. Takođe, ljubav koju osećam prema njemu naterala me da oprostim, ne u potpunosti, ali mislim da ne bih mogla da živim bez svog muža. Moram da razgovaram s njim, kako bi jednom zauvek odlučio da više neće varati, a ako to učini još jednom, neću mu oprostiti", zaključila je.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

75 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

18 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: